Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Indexovat obsah disku

Hovorim mal to mnastavene spravne stal som mu za chrbtom, menili sme nastaveni kopec. Nie som analfabet som programator. Islo o .asm a .inc subory a tie ma samozrejme v exploreri viditelne. Najlepsie bolo ze to niektore vyskyty (subory) naslo a niektore nie.
Ja ti verim ze ty si myslis ze to funguje, ptz. asi nevyhladavas jedno slovo v 3500 komplikovanych asm zdrojakoch v 300 podadresaroch, ktovie co za bug pri prehladavani suboru tam MS urobil a preco to nahodou niektore vyskyty nenajde, mna to ani nezaujima. Vyhladavanie ma fungovat bez toho aby clovek 30hodin nieco nastavoval a aj tak nemal istotu ze nasiel vsetky vyskyty, a istotu ze som nasiel vsetky vyskyty pri svojej praci mat musim, ptz. v 3500 neustale sa meniacich asm zdrojakoch inac nemas prehlad co sa kde deje, t.j. to vyhladavanie z WinXP je nepouzitelne, ptz neviem ktory jasnovidec ma vediet ze ci to prave teraz mam nastavene spravne a asi ani sam Bill Gates nevie co vlastne to vyhladavanie robi, a ako. Samozrejme kolega moze pouzit prehladavanie v codewright alebo inom slusnom programe na editaciu zdrojakov ktory ma na PC, ale islo mi o to ze vo WinXP to proste nefunguje na 100%, vypnut a nepouzivat.

P.S. najlepsie bolo ze potom skusil nejaky iny SW (nie MS) ktory pouziva nejake svoje indexovanie, a tiez mu to nenaslo vsetky vyskyty :-D Proste tie zdrojaky su komplikovane a indexovacie enginy su na to kratke, ja to prehladavam cez TC bez akehokolvek indexovania a som happy - prve prehladanie trva asi 20-30s, ale dalsie prehladania tych istych zdrojakov len 1-3s, ptz. je uz cely ten projekt v cache v RAM. Nevidim absolutne ziaden vyznam akehokolvek indexovania, ptz. to asi nikdy nebude 100%

P.S.2. inac samozrejme ze to moze byt problem nejakych nastaveni niekde ukrytych, ale ked sme to nevedeli nastavit dvaja skuseni programatori behom 30minut tak aby to naslo vsetky vyskyty, tak si neviem predstavit ako to ma spravne nastavit BFU...

P.S.3. alebo ked chcem prehladat .lib subory (to je kombinacia kodu a nazvov fcii/symbolov ktore su v tom .lib) tak indexovaci engine nema sancu rozpoznat medzi kodom text a nejako rozumne to zaindexovat... Ja uz z hlavy neviem co vsetko boli za problemy, v hlave to nenosim, bolo tych pripadov viac, jedine ponaucenie z toho mi plynie: nepouzivat indexovanie Win, nepouzivat vyhladavanie Win, nepouzivat ziaden vyhladavaci SW ktory indexuje. That's all. Nechapem naco MS cpal do Win indexovanie, ked to nikto nechce ani nepotrebuje, a ani to nefunguje ptz. to ani fungovat na vsetky mozne subory principialne nemoze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny