Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hodiny na mobilu

ahoj, dostal sem nový mobil (konkrétně Nokia X1-01). Je fakt hodně nabušenej různýma funkcema, většinou ale jak sem zjistil takovýma zbytečnostma které nikdy nevyužiju. Jednou z nich sou hodiny. Sou v něm zkrátka zabudované hodiny i kalendář.
Všemožně jsem zkoušel jak se to dá vypnout, ale nemůžu na to přijít. Neporadíte mi někdo kdo máte novější mobil? Nemusíte mít zrovna tenhle typ, to bude všude podobné, ale potřeboval bych zjistit jak se hodiny i datum dají vypnout. Jak se řídí to sem našel, ale vypnutí najít nemůžu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja nechapem jake myslis hodiny a preco to chces vypnut. Normalne kalendar zvykne byt ako app a to st…
MM.. 17.08.2012 11:26
MM..
ty hodiny a kalendář bych chtěl prostě normálně vypnout, nebo zastavit. Aby prostě nešly. Zkoušel se…
tom01 17.08.2012 14:30
tom01
Kalendář je aplikace. Pokud není otevřený, telefon multitasking neumí, takže neběží. Hodiny bych vůb…
Potkan007 17.08.2012 14:37
Potkan007
ale běží. Na tomhle telefonu jo. Když sem ho měl vypnutej a další den sem ho zase zapnul, a najel do…
tom01 17.08.2012 14:41
tom01
Clovece ty si sa asi uplne zrazil s konom ze mas potrebu vypinat RTC. Tie hodiny nezeru nic. Resp ze… poslední
MM.. 17.08.2012 16:47
MM..

Ja nechapem jake myslis hodiny a preco to chces vypnut. Normalne kalendar zvykne byt ako app a to standardne nebezi takze neni co vypinat. Ked to nechces pouzivat tak tu app proste nespustaj a jej ikonku si presun kamsi do prd.. na poslednu obrazovku :)

ty hodiny a kalendář bych chtěl prostě normálně vypnout, nebo zastavit. Aby prostě nešly. Zkoušel sem je vynulovat, nebo dát pryč z displeje, ale když je další den zase dám na displej zpátky, tak pořád někde v tom mobilu jdou protože ukazujou správnej čas. Takže pořád žerou baterku a dokonce i když je mobil vypnutej!
To mě štve, tenhle mobil sem pořídil protože byl jeden z nejlepších co se týče výdrže baterie na jedno nabití, a nechci aby to pořád žralo baterku když to nanic nepotřebuju. Chápete jak to myslím?

Kalendář je aplikace. Pokud není otevřený, telefon multitasking neumí, takže neběží. Hodiny bych vůbec neřešil, i když se je podaří vypnout, nemá to smysl. Telefon možná vydrží při stejném využití o pár ms déle. To je asi jako vypínat hodiny na notebooku, aby vydržel déle běžet na baterku.
Podle mého by se měly hodiny vynulovat po delším vytažení baterky. Stačí potom nezadávat čas.

ale běží. Na tomhle telefonu jo. Když sem ho měl vypnutej a další den sem ho zase zapnul, a najel do kalendáře, tak ukazoval o den víc. Takže běží úplně pořád.
A na každou noc vyndávat baterku to se mi nechce.
To sem zkoušel, vyndat baterku, ale pak zase začly samy jít. Sice od nuly ale pořád dou.
To těžko o pár milisekund... nebo taky o pár dní

Clovece ty si sa asi uplne zrazil s konom ze mas potrebu vypinat RTC. Tie hodiny nezeru nic. Resp zeru asi tolko jak naramkove hodinky ktore vydrzia bezat niekolko rokov na 1 baterku o velkosti 2mm, a to tam zere vacsinu baterky motorcek ktory pohana rucicky (ktory v mobile nemas)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru