Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skusal niekto zdroj bez vetraku pri <20% zatazi?

No prave ze strcit to do kejsu navrch, ktory je este aj zhora zavrety je blbost, a este tam nahulili 2 grafiky a 100W CPU ci co, tak jasne ze to smrdelo :D
Ale ked to mali na stole tak pisali ze to bolo vpohode, t.j. ak by to bolo naspodku kejsu (moze byt aj uzavrety) malo by to byt OK.
Tie diery su tam vhodne aj na pasivnu konvekciu, zboku vchadza studeny vzduch a zhora vychadza teply. Podobne su riesene settopboxy apod. naboku diery a navrchu diery. Pripadne aj naspodku.

Ja ten seasonic nechcem prave preto lebo moj kejs ma miesto pre zdroj navrchu, to by bol nezmysel. A este ta cena, 130eur za to nedam.
Prave to je pre mna otazne ze ci ten moj klasicky enermax ktory je vpodstate "naopak" ci by prezil bez vetraku. Zacinam mat pochybnosti, aj o tom teple v kejse, asi radsej to otestujem so zdrojom vonku a zavrety kejs ze jaka bude teplota v kejse pri zatazi. Ak bude akceptovatelna tak asi radsej tam vrazim PicoPSU a tehlu zdroj, ten normalny zdroj je vpodstate naopak a tam sa moze hromadit teplo. Zatial to nechavam tak (500ot vetrak v zdroji), ale uz par tyzdnov uvazujem jak sa zbavit aj tohoto posledneho pohybliveho telesa :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny