Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevím, jak vyřešit problém (startuprepair offline)

Zdravím. Dnes se mi stala poměrněě hrozivá nepříjemnost. Při zapínání PC se mi objevilo, že v počítači jsou softwarové chyby a systém si je sám opraví a vrátí počítač do doby, kdy vše bylo v pořádku. Tato akce trvala několik minut,. Přinejmenším 10. Poté to vyplivlo tuto tabulku:
http://postimage.org/image/lz8z9ru5l/full/
http://postimage.org/image/6u0k425jf/full/
http://postimage.org/image/demtocj3f/full/
Omlouvám se, že to není PrintScree, ale nevěděl jsem, zda-li se pak PC nerestartuje.
KDyž jsem klikl na Dokončit, počítač se regulerně vypl. Tudíž jsem ho znovu zapl. Načítání trvalo o poznání déle A stále to psalo že některé programy byly ukončeny, jelikož nepracují správně. Proto mám dotaz. Co s tím? Přeinstalovat Windowsy postačí? Mám je necelé 2 roky od koupě neměněné. Nebo mám odnést do opravy, jelikož je něco s grafikou, atd atd? (PC je v záruce do října)
Malé změny v chodu jsem už zaznamenal v dřívější době. Při sledování videa na Yt video i zvuk běžel, avšak do půlky videa se přesouvalo to,co tam být nemá a když jsem po tom přejel myší a klikal, mizelo to. Kdyby se to stalo jednou, fajn. Ale stávalo se to téměř u každého videa. Zase při sledování seriálu na internetu mi video jelo ve fullscfreenu v pořádku. Avšak když jsem video změnšil do normální velikosti na stránce, video se zastavilo a obraz se přetočil do minulosti a v takto zmenšené verzi ani nešlo sputit. Snad vám to nějak pomůže při diagnostice mého problému. Díky Danny
Nestačilo by jen ve Správci zařízení aktualozovat ovladače? (Grafika, deska,...)
PC má Win 7
http://s16.postimage.org/5jhc6d5er/Bez_n_zvu.png
Změna předmětu, původně: Nevím, jak vyřešit problém (Kráťa)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny