Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vírus v prezentácii, zrejme ďalší hoax - Vie niekto o tom viac?

Já už si to i sepsal. Někdy na to odpovídám:

Tento e-mail 0,3x obletěl zeměkouli. Pochází z New Bubu, v roce 1871 ho sepsal místní obecní slouha a v roce 2004 ho převedl do elektronické podoby Láďa Kráťa.
Tak pozdě proto, že dopis ležel celou dobu zastrčený mezi škvírami zdi ve sklepě místního hostince, než tam jeden opilec spadl a všiml si ho.
0,3x proto, že na své cestě světem se e-mail zastavil už v Dánsku na jedno a zbytek cesty vypustil.
Originál je uložen u Kráti v PC.
Rozešli tento text svým 258 přátelům, nebo všem lidem ze svého adresáře, do šesti hodin a osmi minut.
Pokud tak učiníš, čeká tě velké štěstí, pokud ne, vyhrožovat se nemá, ale Jana Sytá tak neučinila a zle jí poklovala jejich domácí kachna.
Věra Pomalá ho zase poslala až za šest hodin a devět minut, což vedlo k tomu, že se jí druhý den vypnul mobilní telefon a musela ho připojit k nabíječce.
Naopak Petr Hamtáček, známý spamer, ho rozeslal téměř ihned na 124 245 adres ze své databáze a potkalo ho velké štěstí, jelikož ho dosud nezavřeli.
Pokud ho tedy pošleš, čeká tě 41 spoust štěstí, které budou postupně přicházet. Můžeš si třeba koupit na dobírku v telebazaru nepromokavé ponožky za 5 000,- Kč (bez DPH) a vyhraješ přehrávač MP3, v hodnotě 4080,- Kč.
Také většina tel. čísel na která budeš volat, bude mít vypnutou hlasovou schránku a když si vsadíš, tak budeš mít šanci vyhrát.
Také bude vynulována veškerá smůla, která se usídlila ve tvém životě, díky smazaným dopisům, jako je tento.
No ale když smažeš i toto, tak se nic nestane. Nanejvýš si trochu opotřebuješ počítač.

a na
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail &id=116
se dostal i jeden můj s varováním na vir "Skupina Hack & Cracker odhalila vir" :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny