Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vírus v prezentácii, zrejme ďalší hoax - Vie niekto o tom viac?

Viete niečo o tomto alebo je to ďalší hoax ako predpokladám? Google mi nič nenašiel:

Varovanie od firmy AGEM !!!

Prosím, pošlite túto správu každému, kto má prístup k internetu. Môžete dostať na prvý pohľad neškodný e-mail s prezentáciou v Power Pointe pod názvom "Life is beautiful". ("život je krásny") Pokiaľ ju obdržíte, za žiadnu cenu prezentáciu NEOTVÁRAJTEa okamžite ju vymažte. Pokiaľ ju otvoríte, na vašej obrazovke sa ukáže správa :

"It is too late now, your life is no longer beautiful."

("Už je príliš neskoro, teraz váš život už nie je krásny") Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu. Toto je nový vírus, ktorý vstúpil do obehu v sobotu poobede. AOL už potvrdil, že je to vážne a že antivirové programy nie sú schopné tento vírus zničiť. Vírus bol vyrobený hackerom, ktorý si hovorí "life owner".

Prosím, pošlite túto správu všetkým vašim priateľom a požiadajte ich, aby ju čo najrýchlejšie poslali ďalej.

Prišlo mi to mailom. Ak niekto o tom vie viac, tak mu vopred ďakujem za informácie.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono ani PowerPoint sa neodporuca pouzivat na prezeranie prezentacii. Microsoft totiz nedavno podotko… poslední
Intex 26.08.2006 16:48
Intex

Ono ani PowerPoint sa neodporuca pouzivat na prezeranie prezentacii. Microsoft totiz nedavno podotkol, ze PowerPoint az do verzie Office 2003 obsahuje bezpecnostnu dieru, ktora funguje tak, ze ked niekto posle mailom prezentaciu a ty si ju z toho mailu otvoris v PowerPoint, tak hackeri cez takto otvorenu dieru mozu preniknut a si v...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru