Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Opery do Mandrivy

Ahoj, potrebuju poradit s instalaci opery do Mandrivy, neumim si s tim poradit. Mel jsem do vcera Suse, ale nejak zacalo zlobit a nez otravovat lidi(na foru muj problem nebyl), tak jsem nainstaloval Mandrivu, ale tam neumim nainstalovat operu. hlasi to chybu nebo hlasku, ze je nesplneny nejaky pozadavek LIBSTDC++.SO.5(GLIBCPP_3.2) a na netu jsem k tomu nic v CJ nenasel. Nevite nekdo co s tim?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
You need to install the package libstdc++5 , using the Mandriva software installer. If you can't fin…
host 25.08.2006 20:42
host
muzes mne jeste prosim te, pokud to vis, rict kde je opera nainstalovana? nemuzu to za boha najit. s…
rr 25.08.2006 21:25
rr
K tomu je uvedeno jen toto: Unfortunately, Mandrake does not automatically create a desktop icon fo…
host 25.08.2006 21:46
host
diky. zitra to zkusim, dnes uz toho mam celkem dost, jen doufam, ze najdu tu spravnou ikonku.nez me… poslední
Radek 25.08.2006 22:16
Radek

You need to install the package libstdc++5 , using the Mandriva software installer. If you can't find the package, then run the 'software media manager' (the tool that lets you configure where the software installation tool finds the packages it installs), click the 'Add' button, and tell it you want to add distribution media. Let it complete the process, then you should be able to find the libstdc++5 package.

Je to nutno překládat? Zkrátka nejdřív musíš nainstalovat balíček libstdc++5 (pomocí instalátoru)

muzes mne jeste prosim te, pokud to vis, rict kde je opera nainstalovana? nemuzu to za boha najit. spustit uz se mne ji podarilo nejakym, omylem jsem nasel moznost SPUSTIT a napsal jsem tam OPERA a spustila se, ale chtel bych pretahnout ikonku

K tomu je uvedeno jen toto:

Unfortunately, Mandrake does not automatically create a desktop icon for you. You can do this by going to your Linux Desktop right click the mouse, then choose "Create New" | "File" | "Link to application". Call it the name of the applicaiton, i.e. "Opera". Now click on your icon and away you go!

diky. zitra to zkusim, dnes uz toho mam celkem dost, jen doufam, ze najdu tu spravnou ikonku.nez me napadlo jak najit, kde je umisteny jaky soubor, tak to taky trvalo. zkousel jsem dnes 3 distribuce a v kazde je neco jinak a tak z toho mam peknej gulas. chtel jsem Suse, ale nejak porad zlobilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru