Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký Android smartphone do 6K?

Na LG som videl vela negativnych reakcii, na nete aj od znamych, ja by som sa LG radsej vyhol.

Inak mobilov so 4+" do 6000 je dost, porovnavaj, vyberaj, napr. tu:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/srovnani-produk tu--huawei-u8860-honor_-_htc-desire-hd_-_samsung-i 9001-galaxy-s-plus_-_sony-ericsson-xperia-x12-arc- lt15i_-_gigabyte-gsmart-g1355_-_sony-ericsson-xper ia-lt18i-arc-s/?fromclipboard

Zaujimave tu su Sony modely, Samsungy maju velmi kvalitne fotaky (nepozeraj sa len na pocet MPX), ale ten v zozname nema asi LED, takze ja by som ho vyradil, naopak, pridal by som este lacnejsi Ace 2, ma dvoj-jadro, 3.8", co je myslim dobry kompromis, hlavne pri rozliseniach tych 4+"-ych mobilov, Ace 2 ma rovnake pri mensej uhlopriecke, ja by som bral 4+" asi len s HD rozlisenim:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i8160-g alaxy-ace-2/specifikace/

Vyber je na tebe, ked budes mat dvoch, troch kandidatov, najdi si aj podrobnejsie recenzie, napr. na mobilmanii alebo fony.sk...

Doplnujem dve Motoroly, su este lacnejsie a navyse vodotesne a prachotesne:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/motorola-mb526- defy-plus/specifikace/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/motorola-xt615- motoluxe/specifikace/

Ja zvazujem pre seba Sony Xperia V, cenovo je uz inde, ale ma s Motorolami nieco spolocne, prave vodotesnost a prachotesnost. Pritom ja to nepotrebujem, ale tekutiny sa do mobilu mozu dostat aj inak, nosenim vo vrecku, alebo potenim ruk - potom im casto neuznaju reklamaciu, mozete im vysvetlovat ze ste mobil nikdy nikde nenamocili.

Cital som jeden clanok, prave v suvislosti s Xperia V, ze v Japonsku sa mobily bez IP57 (co je norma na vodotesnost a prachotesnost) vobec na trhu nepresadia, Japonci su vo vsetkom pred EU, tiez prave Sony tam ma modely s TV tunerom, v EU ich predava skoro uplne zhodne, len bez TV tuneru, my si totiz radi zaplatime za TV v mobile, ze.

Neviem ako je to s fotakom pri Motorolach, kazdy si musi urcit priority...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny