Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Edimax AR - 7064+B

Zdravim
Zakoupil jsem Adsl router Edimax AR - 7064+B a nedaří se mi k němu připojit okolní počítače do internetu. V diagnostickém testu mi u dvou posledních položek vyhazuje chybu. Prosím o radu díky MAART

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Diagnostický test? Poslední dvě položky? Budete muset být konkrétnější, tohle mi nic neříká. Asi něj…
anarchist 26.08.2006 13:35
anarchist
Proč by to sem měl tazatel psát, když na webu je toho o posledních dvou položkách fůra? Stačí použít…
Kráťa 26.08.2006 14:24
Kráťa
Kraťo, vim ze se citis byt velice vtipny ;-) ...tazatel byl trochu strucny, nu coz ;-) ...ale mel pu…
Dalibor 26.08.2006 16:09
Dalibor
Ahoj :) mohl bys mi poslat navod na reseni nastaveni na mail? treba na: mirostan@seznam.cz by to byl… poslední
Mirda 03.09.2006 19:45
Mirda

Proč by to sem měl tazatel psát, když na webu je toho o posledních dvou položkách fůra? Stačí použít Google a na dotaz "poslední dvě položky" se najde přes 600 výsledků, třeba tohle.
menuisx.htm

Píše se tam:

V okamžiku editace lze stiskem klávesy Menu uložit právě editovanou položku a přejít na další položku. Takto lze cyklicky přecházet mezi položkami Kombinace dnů v týdnu, Od času a Do času. Poslední dvě položky jsou typu Čas a jejich editace je shodná, jako editace položky typu Celé číslo. Zadané hodnoty ale musí tvořit platný čas ve tvaru HHMM.

Kraťo, vim ze se citis byt velice vtipny ;-) ...tazatel byl trochu strucny, nu coz ;-) ...ale mel puvodne na mysli, ze by s konkretnim HW mohl mit nekdo zkusenost. Shodou okolnosti jsem to s nim na dalku resil a zasadni problem je v tom, ze i kdyz probiha komunikace mezi jeho dvema PC prostrednictvim routeru a i kdyz router detekuje (ma spravne nastavene) ADSL pripojeni (je to ADSL router), tak se pres dotycny router neni schopen ani jeden PC dostat na internet. Router ma vzdalenou spravu pres HTTP (ma sitovou IP 192.168.16.1). Oba pripojene PC maji nastavenou IP adresu 192.168.16.70 a 71. Navod k routeru jsem hodil zde: index.htm (je tam i popis tech nastaveni pres webove rozhrani, kdyby to nekomu pomohlo v orientaci).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru