Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hlaseni nVidia driveru

Vim na co ma PFC vliv a zminoval jsem jej pro uplnost, nic vic. Jestli je v EU povinne, tak pak nevim proc se k nam dovazeji zdroje bez PFC navic posvecene certifikaci:?:

S tou tvrdosti zdroje samozrejme souhlasim, ale neni to jisty predpoklad, ktery nejspise neco vypovida o jeho dalsich kvalitach?

A jsme zase u tech Wattu. 350W je malo na to co mam, to mi prijde ...nesmyslne. Navic pro informaci, ten puvodni 300W urcitou dobu jel s tim co mam + 4HDD. Zdroj jsem nemenil kvuli tomu, ze by mi tech 300W nestacilo, ale kvuli tomu, ze jsem potreboval aby novy zdroj mel 12cm verak zevnitr ze strany od CPU (kvuli teplote). Nekupoval jsem nic ve smyslu 500W, protoze v nejakem novem budoucim pocitaci to stejne beztak nebudu z ruznych duvodu moci pouzit a byly by to vyhozene penize. BTW znamy ma taktovaneho Northwooda 2.4@3.4, NX6800GT, 4HDD atd... a ma 300W noname ...u tehle konfigurace bych se uz bal, tady to malo skutecne je i kdyby ten zdroj byl zrovna "znackovy".

PS jeste takova poznamka k Fortronum ... u FSP Group si nechava delat zdroje treba takovy Zalman, jeho zdroje jsou taky proflakle a poddimenzovane? (mozna spise otazka na mifa).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny