Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hlaseni nVidia driveru

Popravde, ja to ani nejak moc rozebirat netouzim :-D ...Co se tyce jednotlivych vetvi zdroje, myslim ze vim o cem mluvis a je mi to jasne. Max. proud pro 12V vetev je u te 350 tusim 18A, u 300 to bylo nejakych 13A. Nechme vsak zdroje, sobne si myslim, ze pravda je v tvem prvnim prispevku a sice, ze jev u GK co jsem popsal je problem napetovych/proudovych situaci internich obvodu karty, coz muze byt zpusobeno spatnym navrhem, nejakou nakoplou/poddimenzovanou soucastnou v nejakem ochrannem obvodu atd...

Proc jsem to taktoval, kdyz mi karta snizuje clock? Ja jsem psal, ze ten zapis v logu je tak jednou za 3 - 4 mesice, coz je v minimu pripadu a nejspise na nekolik vterin. Jen je to proste problem, pripadal mi takovy neobvykly, zvlastni, tak jsem se ptal zda nekdo zna presnou pricinu a ty jsi mi hadam odpovedel :-)

AMD si sice asi necuca hodnoty z prstu, ale urcite vedi jak je to s kvalitou zdroju v globale, vedi, ze nejvice se kupuji nejlevnejsi a nejvetsi smejdy, a tak ti musi byt jasne, ze pro cloveka s kvalitnim zdrojem, je toto "cisilko" (je to opravdu jen cislo, navic nevhodne, jak sam pises) temer jiste znacne nadhodnocene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny