Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem otázky ohledně androidu

Ahoj,prosím,mám několik otázek co se týká androidu na samsung galaxy advance:

1) Chodí mi pořád,že jsem vyhrál i-pod, že si mám udělat upgrade baterie programem batery booster,odkaz na ztažení nějaké hry apod. Něco z toho se objeví jako žluté plus v liště vlevo nahoře,něco jako hvězdička. Nevím co vypnout,aby mi tohle nechodilo.

2) Co to jsou plug-in? Mám je vypnout? Není to náhodou ono proč mi tohle chodí? Je nastaveno vždy zapnuto. Ještě je tam kolonka zapnout na požádání anebo vypnout.

3)Chtěl bych do mobilu skype,ale verzi kde je i videohovor a hlavně česky. Nebyl by prosím přímo odkaz?
4) Existuje nějaký free prográmek,který najdnou vymaže historii,cookies,cache apod? Nebo který by uměl tohle a dohromady by ukončil i spuštěné aplikace? Ale zase prosím zdarma a česky :-)

Prosím vysvětlit polopaticky :-) Moc děkuji J.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pluginy sjou miniaplikace které rozšiřují nějaký program. ´Např. Nainstaluješ si prohlížeč Dolphin.…
Henessy 09.09.2012 16:18
Henessy
aha děkuji,takže ty plug-in nechám zapnutý.Ten program jsem stáhnul,našlo to hru rubikova kostka,tak…
jarinek 09.09.2012 16:37
jarinek
Nic nečisti, Android si poradí sám. Je plno vypínacích programů, ale není to nutné. Já jsem to dal p… poslední
Henessy 09.09.2012 17:22
Henessy

Pluginy sjou miniaplikace které rozšiřují nějaký program. ´Např. Nainstaluješ si prohlížeč Dolphin. V nabídce máš pluginy, které v základním programu nejsou, ale když si je dáš, tak ten prohlížeč umí něco navíc. např. Screen obrazovky, Translátor, Rychlé vytáčení, Číst stránku později, změna barev......Totéž máš i u programů v PC. Např. v Photoshopu si můžeš dokoupit různé štětce a další funkce.

vymaže historii,cookies,cache

V Miniopeře to máš v Nastavení, - Soukromí. V Dolphinu se ti to nabídne při vypnutí, zda chceš historii vymazet nebo uložit...
A co se týče běžících programů na pozadí atd máš v Androidu Správce úloh - podívej se.
S reklamou se musíš smířit. Je to daň za to že to máš zdarma. Jsou programy které mají placenou verzi bez reklamy.

aha děkuji,takže ty plug-in nechám zapnutý.Ten program jsem stáhnul,našlo to hru rubikova kostka,tak jsem ji vyhodil,uvidíme. Co se týká čištění,stáhnu Cache Clear.Vypínání spuštěných aplikací stačí ve správci zařízení?Na to nepotřebuju např. super tool box??

Nic nečisti, Android si poradí sám. Je plno vypínacích programů, ale není to nutné. Já jsem to dal pryč. Zdálo se mi, že zpomaluje. Některé aplikace mají vypínač, některé se vypnou přepnutím. Když ti něco zůstane viset na pozadí (hřeje se baterka, zpomalí se,) tak restartuj telefon, ono se to srovná. A pro klid duše se podívej třeba do toho Správce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru