Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Software pro vzdálenou správu / plochu

Logmein vzdycky jel ven pres port 443 a tuneloval pres https - nic vic nepotrebuje. Proto jsem ho taky pouzival, protoze fungoval vsude tam, kde se dalo jenom browsovat a vsechno ostatni bylo zakazane.
Ale uz jsem ho asi pul roku nepouzival, tak se to mozna zmenilo. I kdyz nevim, proc by to menili, vzdyt to je jeho hlavni prednost.


EDIT:

Je vlastně podobný programu VNC, jenže na ovládání pomocí VNC je potřeba mít přímé spojení s daným počítačem (veřejná IP adresa nebo je nutné být ve stejné podsíti – ikdyž se to dá řešit i pomocí Hamachi). Tenhle program nic takového nepotřebuje a navíc (a to je to nejdůležitější) proleze většinu Firewallů, protože používá https spojení (port 443). Takže se z něj stává ideální nástroj pro lidi za firemním i školním FW (ZČU koleje : ) ) Existuje ve dvou verzích. Základní je zdarma, bez spyware a adware a bohatě na základní ovládání stačí. Druhá – verze Pro umí navíc ještě kopírování a sdílení souborů a výstup na tiskárnu. Instalace je jednoduchá: nainstaluje se na ovládaný počítač serverová část a pak se přes port 443 napojí na LogmeIn firemní servery. No a pak se na tento počítač dostává z jiného přes web – přes zaregistrované konto.
www.programujte.com/view.php?cisloclanku=2005060907

Finally, I loved the fact that I no longer had to worry about setting up port fowarding on my router, or having to reconfigure various firewalls. LogMeIn.com accomplishes this by establishing a secure HTTP tunnel via port 443.
http://reviews.cnet.com/LogMeIn/4864-3536_7-3139406 7.html?ctype=msgid&messageSiteID=7&messageID=125546 6&cval=1255466

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny