Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "hrkání" GPU

Najprv si to na tej grafike zmeraj ze ci je lepsi 120mm alebo 92mm vetrak. Potom si odsleduj ze jak je to pripojene na grafiku aby si videl ze budes muset bastlit este aj konektor. Extra vetrak by sa dal sice pripojit aj na zdroj alebo MB, ale potom by mal vzdy konstatntne otacky alebo by si musel nejak riadit speedfanom apod ak to doska vobec umoznuje.
Pripevnit sa to da stahovackou na kable uz to bolo pisane alebo trebars k zaslepke slotu priskrutkovat nejaky dodatocny plech zbastlit a priskrutkovat o neho vetrak apod. Ale tenky plech bude vibrovat = mozny zvuk/hluk. Stahovacky su lepsie ale neni to jednoduche vymysliet jak to tam upevnit to musis vymysliet sam az budes mat vetrak v ruke a pouzit mozog.

Ked mas obe ruky lave tak to reklamuj. Alebo kup komplet chladic ktory tam ma urcite pasovat (bude to ale zbytocne drahe a zbytocne pol kila hlinika vyjde nazmar, mozes sa podakovat skurvenym cinanom ze vyrabaju take nevymenitelne sroty a nicia tym nerastne bohatstvo zeme a aj cele zivotne prostredie)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny