Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci si vizuálně zkrášlit PC pomocí podsvícených ventilátorů, ohledně tohoto bych potřeboval s pár v

Dobrý den, chtěl bych začít tím, že je mi 15- let a v počítačích se vyznám asi jako "pokročilejší uživatel". Se softwarem mám dle mě dobré zkušenosti, horší to bude ale s hardwarem a elektrikou. Jak jsem již psal v názvu dotazu, chci si vizuálně vylepšit PC. Ohledně toho bych se vás rád zeptal na pár věcí:

Jak zjistím, kolik můžu ještě "použít" wattů ? Respektive mám zdroj 500W a nevím, co všechno od tohoto celku odečíst.

Kdybych si k pc koupil multimediální panel pro ovládání otáček ventilátorů, abych si ztišil PC, jak postupovat při manipulaci s otáčkami ?

A poslední otázka.. Nevím, jestli to jde takto přes internet vysvětlit. Jde o to, že nevím, jak postupovat při zapojování kabelů, vůbec se neorientuji v typech, natož v zapojování, proto bych se vás rád zeptal na nějaké tipy, rady a kdyby jste znali nějaké dobré video návody, taky bych vám byl vděčný.

Vím, že to pro vás budou asi základy, ale já je nemám, tak vás prosím o rady, v mém případě tzv. "polopatě". Kdyby byl někdo ochoten se se mnou spojit přes skype (mám webkameru), ať mi napíše na e-mailovou adresu "..............cz".

Mockrát děkuji za případné odpovědi, vážím si toho. Přeji hezký den.

odstraněna mailová adresa (touchwood)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny