Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Extrémní pokles rychlosti připojení - problém není na straně providera.

Zdravím,
už nevím kam se mám obrátit :( Mám malý (velký) problém. Mám nejsilnější připojení od UPC tedy 120 MB/s download a 10 MB/S upload. A poslední cca 2 dny mi rychlost extrémně ale extrémně poklesla a pohybuje se kolem 2-3 MB download a 0,1 mb/s upload. Což je neskutečné. FUP limit žádný není, a problém na straně UPC to není.
Mám jedno PC, kde je modem a wifi router, a k druhému PC mam ve vedlejší místnosti zavedený jak kabel tak i wifi. U prvního PC je rychlost sice o dost nižší než by měla být, ale ne tak výrazně jako u druhého PC a to bez ohledu na to, jestli použiju kabel nebo WIFI (takto to mám řešeno už hodně dlouho a nikdy problém s rychlostí nebyl, vždy to šlapalo na maximálku.

Zkoušel jsem restartovat modem i router, odpojit kabely, zapojit znovu, a internet na chvíli potom jel relativně v pořádku a cca správnou rychlostí, ale po pár minutkách zase KO a pokles na extrémně nízké hodnoty jako předtím.

Neví někdo prosím kde by mohl být problém? Díky moc každému kdo se pokusí pomoci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny