Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Základní deska - výměna

Zdravím,
včera se mi vytentovala základovka. Při zapnutí PC se větráky na chviličku roztočily(i zdroj), pak zhasly na pár sekund a pak se zase roztočily. Ovšem grafika se nenačetla (žádný signál do monitoru - pořád byl ve Stand By modu).
Zkusil jsem tedy kontakty od grafiky vyčistit, vyčistil jsem větráky, komplet povysával a znovu zapnul. Počítač se rozjel hned, větráky se točily v pohodě, ale tak asi 5 sekund. Potom zajiskřil horní pravý roh (vedle zdroje) základní desky a začal hořet. Dál jsem to raději nezkoušel.

Utvrdil jsem tedy, že bude v háji základovka. Proto se ptám jako úplný počítačový amatér, zda-li neznáte nějakou základovku, která splňuje tyto parametry. http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 00000000JH5 tuhle jsem měl doteď.

Ještě se chci zeptat, zda-li to nemůže být způsobeno jinou grafickou kartou. Kupoval jsem minulý týden jetou grafiku, starší 512mb DD2. Zdroj 350W, 4gb ram, takže by vše mělo být v pohodě. Původní grafika tam byla PowerColor AX3850 512MD3 - takže lepší a silnější.

Děkuji za odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny