Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Niekolko otazok k notebooku ASUS A6Vm?

1) Rozdelenie disku je ako pisal Pavel v pispevku http://pc.poradna.net/question/view/52869-winxp-hom e-aktivace preto ma zaujima ked zmazem Recovery oddiel disku a urobim si rozdelenie disku podla seba ci tym neporusim zarucne podmienky?

2) Aku pamat si mam kupit k tej co uz v nom je? (Nanya CL 4T)
Bude tam fungovat 512MB DDR2-533MHz Kingston CL4?

3) Chcel by som vediet ci je nejaky program pomocou ktoreho je mozne cez IrDA port ovladat napr. TV?

4) Nakonic by ma zaujimalo ako mozem zistit datum kedy bol notebook vyrobeny?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj Andreji, 1) Jestli můžu poradit, ten Recovery oddíl si tam nech. Obsahuje kompletní obraz inst…
Pavel 30.08.2006 20:35
Pavel
1) Ani tak nejde o velkost toho Recovery oddielu ale skorej o to co je v nom. Ked som to prvy krat z…
Andrej 30.08.2006 21:54
Andrej
Chápu tě. Na druhou stranu, ten SW je relativně optimálně vyladěn vzhledem k HW na kterým běží (mysl… poslední
Pavel 30.08.2006 22:03
Pavel

Ahoj Andreji,

1) Jestli můžu poradit, ten Recovery oddíl si tam nech. Obsahuje kompletní obraz instalace a obnova trvala jen 3,5 minuty - to je naprosto super. Navíc ten oddíl není velkej, aby ti zavazel. Navrhuju: zruš ty 2 oddíly, vytvoř JEDEN, obnov to pod volbou 2. Recover WinXP to first partition only, restartuj a zmenši ten oddíl a vytvoř si další.

2) Kup si pokud možno stejnej model - max. pravděpodobnost že vše povalí OK, navíc jako dual-channel (oředpokládám teda, že to ten BIOS umí).

Pavel

1) Ani tak nejde o velkost toho Recovery oddielu ale skorej o to co je v nom. Ked som to prvy krat zapol tak dlho trvalo kym sa to vsetko nacitalo (asi 3min) je tam vela predinstalovanych veci a spolu to zaberalo asi 300MB v pamati. Nieco som z toho povypinal cez msconfig. Idealne by bolo keby tam bol iba OS s ovladacmi bez tych programov. Ale takto je to i pri ostatnych modeloch od ASUSu co som cital. Chcem si vytvorit vlastny obraz a ten si potom napalim na DVD.

2) Ako som napisal vyssie teraz je tam pamat (Nanya CL 4T) a je to iba jeden modul.
Dual-channel by tam zvladat malo i kvoli chipsetu i915PM. Cital som si testy pred tym nez som to kupoval a tam to testovali i s pamatami v Dual-channel.

host
3) Na ten program sa pozrem.

4) Vdaka to tiez skusim.

Chápu tě. Na druhou stranu, ten SW je relativně optimálně vyladěn vzhledem k HW na kterým běží (myslím tím ovladače od Asusu). Pokud máš originální CD s ovladači pak asi nebude problém nainstalovat čistý záplatovaný WinXP a doinstalovat jen požadovaný ovladače. Ale stejně bych si (pro jistotu) ten Recovery oddíl nechal (já to tak mám). Nakonec programy můžeš odinstalovat a udělat si obraz instalace na DVD. Bude s tím míň práce než s čistou instalací a přidání ovladačů. Ale je to tvoje věc...

Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru