Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký android mobil vybrat?

Dojímá mě až k slzám snaha porovnávat přístroje ve výkonech, které nemohu použít a nemají vliv na používání . Rychlost již delší dobu stačí na všechny aplikace které běžný uživatel potřebuje a umočívat nad tím, že dám dva telefony vedle sebe a současně je zapnu s tím že jeden z nich naběhne o zlomek vteřiny dříve je dětinské. Rovněž hodnotit kvalitu a výkon tím, že roztáčím ikony a chrochtám blahem, když zjistím, že se na mžik zasekne, nebo nezasekne hovoří za vše. Telefon mi přehrává bez problémů všechny filmy, veškerou muziku,navigaci, internet mi jede, hry které hraji nemají problém. No a takto mi fungovaly telefony již několik modelů před mým současným.
Rozdíl je jen ve velikosti obrazovky, výdrže baterie, velikosti RAM a s tím spojené množství instalovatelných aplikací, velikosti spolupracující paměťové karty. Grafické prostředí a ovládání je věc vkusu.A když někdo prohlásí, že potřebuje chytrý telefon "na práci" , je buď masochista, nebo neví co práce je. Vše smysluplné k práci telefony umí několik let. Psaní formátovaných dokumentů, úpravy fotek, hromadné vyřizování korespondence dělají profíci za psacím stolem.
Možná se mýlím, ale rád bych se dozvěděl například v čem dělá Senese lepší systém?
A řešit baterii u rok starého telefonu netřeba. Používá li se jako telefon, minimálně celý den vydrží a na noc se musí dát do nabíječky stejně. Používá li se intenzivně jakákoliv funkce u které telefon svítí (zjednodušeně) stejně se musí dát do nabíječky po několika hodinách a jestli po pěti, nebo po šesti nic neřeší. Hlavně aby to protáhlo minimálně jeden film.:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny