Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký android mobil vybrat?

Mohl bych říct, že pro pracovníky v terénu existují přídavné baterie, které dovedou hlavní baterii dobít. Já s tím nemám zkušenost, protože se málokdy dostanu z dohledu auta.
Nicméně plně souhlasím s tím, že všichni výrobci jsou již delší dobu poblázněni nad co nejtenčími výrobky. Hlava mi nebere, k čemu je honba za nejtenčí televizí, když musí být na podstavci , nebo zavěšena kus od zdi, k čemu byl super tenký DVD přehrávač do repre věže a tak bych mohl pokračovat. Už jsem viděl reklamu na nejtenčí osvěžovač vzduchu.Jsem z generace, která běhala s ručkou, a pak s různými pádly (mám je stále schované:-D), které jsem s přehledem a rád nosil s velkou baterií a výdrží týden.Jednou musí dojít k tomu, že se výrobci vzpamatují a udělají jednou tak velkou baterii a do zbytku místa dají pořádný foťák.
Vzal jsem na zkoušku svůj mobil, k němu přidělal foťák mjučko a ejhle - měl jsem dvě baterie, dva displeje 5 x zoom a přesto se to dalo držet i strčit do kapsy. :-D. To, co dnes výrobci předvádí je sabotáž.
PS Vyměnil jsem zavařovací gumu za gumu z trenýrek a ušetřil jsem půl gramu. Hurá...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny