Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem samsung galaxy blokace

ahoj lidi vcera jsem postoval zde na forum problem s mobilem ktery ukazuje, ze je zablokovana sit. Dneska jsem se dozvedel - pri volani na cislo - ze telefon je policii CR blokovan ve vsech opratorech a je nahlasen jako kradeny. Mobil jsem samozrejme neukradl byl to narozeninovy darek pro mamku, je porizen v bazaru a je i se zarukou atd. Proto se na vas obracim s otazkou co mam delat v teto situaci? zaruka nasetsti jeste plati takze ho muzu vratit ale bojim se abych misto nej nedostal zase nejaky blokovany. da se to nejak odbkolovat? a jestli se ten telefon odblokuje, pujde vystopovat policii nebo neco? Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Telefon blokovany Policii CR nelze odblokovat, ti kteri ti tvrdi ze ano, jen z tebe zkasnou penize a… nový
borsuk 02.10.2012 18:35
borsuk
2 000 kC. zitra to jdu vratit . myslite ze jim mam natvrdo rict ze je blokovany policii nebo mam del… nový
elMagico 02.10.2012 18:41
elMagico
Och, samozrejme mu sdel ze ti prodal kradeny mobil, nenech se odbyt ani opit rohlikem. SG Mini byl t… nový
borsuk 02.10.2012 18:58
borsuk
ja by som ho odniesol na policiu aspon by ho dostal povodny majitel a bazaristu by zavreli tam kam p… nový
MM.. 02.10.2012 20:34
MM..
Já bych trval na vrácení peněz. Pokud by to odmítl, sdělil bych mu, že to hlásím na policii. V každé… poslední
Henessy 02.10.2012 21:17
Henessy

Telefon blokovany Policii CR nelze odblokovat, ti kteri ti tvrdi ze ano, jen z tebe zkasnou penize ale ve finale jsi tam kde jsi byl. Bazarista bude hrat pochopitelne mrtveho brouka, rezolutne trvej na vymene nebo vraceni penez. Mimochodem kolik ten Galaxy Mini v tom Bazaru stal?

Och, samozrejme mu sdel ze ti prodal kradeny mobil, nenech se odbyt ani opit rohlikem. SG Mini byl tusim minuly tyden (opravuji: jeste stale je) v akcni nabidce v bile barve Okay elektro za 2.399,- ale co uz, na tom nic nezmenis. Preji pevne nervy a dobre porizeni.;-)

ja by som ho odniesol na policiu aspon by ho dostal povodny majitel a bazaristu by zavreli tam kam patri. 2000Kc ale by si nazad od tej policie uz nedostal samozrejme. A to je prave to preco skurveni corkari a corkodealeri este nesedia vsetci v base

Já bych trval na vrácení peněz. Pokud by to odmítl, sdělil bych mu, že to hlásím na policii. V každém případě si opiš veškerá data ke kterým se v telefonu dostaneš. Číslo, IMEI - stiskněte klávesy * # 0 6 #. To pro případ, že by dělal problémy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru