Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Image CD disku

Zdravím:-). Mám image disku, ktorý má veľkosť okolo 800MB. Môžem tento image vypáliť aj na DVD (ktoré pri napaľovaní uzavriem, takže tam bude iba táto jedna session)? Myslím teda, že či bude toto DVD potom normálne fungovať pri inštaláciii? (ako keby bolo napálené na 800MB CD). Pýtam sa to preto,lebo doteraz som mal image, ktorých veľkosť bola do 700MB a teda sa dali napáliť na 700MB CD. A navyše neviem momentálne zohnať 800MB CD-ečko. Vďaka za odpoveď;-)

[mod]Do titluku pridane slovo "CD" aby bol vystiznejsi (MM..)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Myslím teda, že či bude toto DVD potom normálne fungovať pri inštaláciii? (ako keby bolo napálené na…
mif 01.09.2006 19:03
mif
Ešte jeden dotaz: keď je inštalácia rozdelená na 4 inštalačné CD, je možné ich image(teda všetkých š…
giorgio 01.09.2006 19:15
giorgio
Ještě je také možnost vypálit všechny image soubory na jedno DVD a poté instalovat přes virtuální me… poslední
Hawran 02.09.2006 16:13
Hawran

Ešte jeden dotaz: keď je inštalácia rozdelená na 4 inštalačné CD, je možné ich image(teda všetkých štyroch CD) vypáliť na jedno DVD, ktoré by potom bolo funkčné pri inštalácii? ( teda by pri inštalácii nebolo potrebné postupne vkladať 4 CD, ale by inštalácia prebehla len z toho jedného DVD-čka).Alebo ich musím napáliť samostatne na 4 DVD, kedže nemám štyri 800MB CD?

Ještě je také možnost vypálit všechny image soubory na jedno DVD a poté instalovat přes virtuální mechaniku. Např. Daemon Tools. Po výzvě na vložení dalšího CD načteš ve virtuální mechanice další image soubor. Jinak virtuální mechaniku ti vytvoří i Alcohol při jeho instalaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru