Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus A6JC, minirecenze

Je možný že autoconťáci to budou mít jinak. Ten můj má ten obraz instalace na disku, ale myslím si že je ještě i na CD. V tom případě bys to měl na CD, ale na disku ne. Nebo je možný, že obraz instalace je na disku, ale pak už tam nemají žádný oddíly. Nevím, tohle asi zjistíš až ho koupíš. Nebyl bych si moc jistej, že prodejce bude vědět přesně, jak má kterej model dělenej disk, pokud prodává širokej sortiment.

Já ho kupoval na českým webu www.asus.as - jednak jsou certifikovaní dealeři, jednak mají dost modelů Asusu a byly na ně kladný reference (a na to já dám).

Restart, odstranění oddílu 2 a 3, znovu vytvoření oddílů 2 a 3 (2. 7,5 GB FAT32; 3. zbytek NTFS). Restart, F9 (nabootuje Recovery přímo z 1. skrytýho oddílu, není nutný CD), volba "jak to obnovit" se zněním "2. Recover WinXP to first partition only", obnova trvá jen 3,5 minuty. Restart a naběhly WinXP v "továrním nastavení" (tipuju něco jako sysprep -factory), doplnil jsem věci jako země, pásmo, rozložení, licence, účty, ... Bohužel 3. oddíl byl skrytý (nechápu proč), takže restart, odkrýt 3. oddíl, restart, přehodit písmena optické mechaniky a 3. oddílu, konverze 2. oddílu FAT32->NTFS. Teď už zbývá jen zvětšit 2. oddíl na úkor 3. oddílu (pokud to půjde: 2. má cluster 512 B a 3. má cluster 4 kB).

Hned sem pod to napíšu jak a co jsem dělal, jestli si vzpomenu přesně.

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny