Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chipset a WIN98

System resources mam dostatok, (65536 komponentov mi uplne postacuje :-))
Win98 nie je ani zdaleka Win3.11 :!: Sa trocha znormalizuj. Win 98 ma na rozdiel od W3.11 plne preemptivny multitasking, ma si predstav aj task manager, a mozes si aj killovat procesy ak chces, alebo pouzit extra aplikaciu.
Neviem co tu trepes do toho DOS. Win98SE nie je DOS, ide v protected mode CPU, aplikacie maju chranenu svoju pamat, a funguje na nom vacsina progamov pre Win, pouziva normalne ovladace dokonca mozu byt 32bitove :-), LAN redirector neviem naco by mi bol, pisem nie je to ziaden server, ale PC ktory je zapnuty par hodin denne. Na server si dam predsa linux, nie som prasteny aby som tam cpal derave WinXP za 200eur.

Zabezpecenie: hahahahaha tak pre WinXP je viac virov ktore by ti (teoreticky) mohli pomazat cely disk a nejake prava NTFS filesystemu ich absolutne nezaujimaju (mozu mazat komplet sektory disku :-D), a navyse nikto sa nebude dnes drbat s tym aby urobil vir na W98, kedze ich pouziva malo ludi, a WinXP poskytuje omnoho vacsiu paletu bezpecnostnych dier. :-) BTW. ak by sa niekomu chcelo drbat s virom na W9x tak mam firewall.

P.S.2. Vista: kdesi som cital alebo pocul (myslim ze to boli doveryhodne zdroje blizke MS :-D) ze MS vo Viste napisal mnoho veci nanovo, ptz uz aj sami v MS mali zmatok ze co vsetko robi kopec funkcii resp. .dll-iek a sluzieb v systeme, tak to uz konecne povyhadzovali a napisali nanovo aby vedeli co sa im vlastne v tom ich OS deje :-) Preto ocakavam Vistu viac ako nejake omalovane znefunkcnene W2k (=WinXP).

P.S.3.

riziku že kdykoliv ztratím svou práci
- samozrejme ze v praci mam radsej Win2000, ale aj tak "pad filesystemu" som este za 8ci kolko rokov pouzivania Win98 doma vzivote nezazil, a to davam tym W98SE aj obcas pekne zabrat ked si nieco programujem pre seba doma a mam tam nejake chyby W98 pekne odstavi aplikaciu a bezi vpohode dalej. Ono to chce mat aj normalny HW ktory pracuje tak ako ma a nevies co su to pady filesystemu.
Co sa tyka padov Win (mrznutie, bluescreen) tak moze sa stat ale potom ide skor o blbe/chybne napisane ovladace (sa stava napr. u niektorych hier IMHO ked hra chce nejake nezmysly od ovladacov grafiky), inac ked pouzivam FF, t602suite, svoje aplikacie, TC, pozeranie filmov, apod., alebo co este robim doma, tak to bezi stabilne. A nehovor mi ze WinXP nikdy neskonci v bluescreen...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny