Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chipset a WIN98

Sprava uloh je uplne zakladna fcia OS, vpodstate okrem multitaskingu a spravy filesystemu nic od OS nehccem. Ak sa zasadne zmeni sprava uloh (a kooperativny vs. preemptivny multitasking je rozdiel ako den a noc) tak je to pre mna iny OS. A multitasking nebola jedina zmena, Win98 vie tusim aj wdm drivery (rovnake ako pre XP) neviem ale zhlavy ani ma to teraz nezaujima, podpora FAT32, atd. miliarda veci. Win3.11 je pre mna uplne nieco ine, aj ked z toho vzniklo W95 a potom W98, boli urobene zasadne zmeny, nielen omalovanky ako vo vetve NT-2k-XP :-)

Pamat aplikacie je chranena, ak si v aplikacii alokujem pamat ziadna ina aplikacia mi v nej nemoze nic menit.
Ano su veci ktore nie su moc OK hlavne kvoli DOSu, zabudol si mi este pripomenut nedostatocne "SW chladenie" (halt) CPU u Win98 ak CPU nema co robit, ale ani to ma nesere :-)

Services běží v Ring 3, device drivery jsou v Ring 0
Tak sa vir nainstaluje ako ovladac, je to problem? Aha nove WinXP SP2 uz konecne kricia ked ovladac nie je podpisany, no ze sme sa toho po 20rokoch vyvoja konecne dockali, ale len naivka si moze mysliet ze sa to neda obist.

OK, tak inac. Odporucas WinXP. To znamena mam ist do obchodu a zaplatit 200eur. Ja (a kazdy normalny clovek) za 200eur nieco ocakavam, makal som na nich, mozem za nich chodit 20dni na veceru do restiky, alebo mozem mat za nich 100piv v krcme (alebo 400 lahvacov), alebo slusne oblecenie, proste za 200eur nieco chcem dostat. Vysvetlis mi co za tych 200eur dostanem ked teraz zmazem Win98 a nainstalim si WinXP? Dostanem za nich po par sekundach po pripojeni k inetu najnovsi virus? :-D Lebo ja som doteraz nenasiel nic pozorovatelne co by som nainstalovanim XP ako pouzivatel ziskal. Pojde mi nieco rychlejsie? Nie. Stabilnejsie? Nie lebo to mam stabilne aj teraz. Teda ak nejaka nahouby napisana hra pri viacnasobnom spusteni zhodi Win tak restartnem a hrajem dalej, takze OK, za 200eur dostanem to ze budem mat o jeden restart rocne menej, uzasne ! Uz aj idem do obchodu :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny