Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chipset a WIN98

Co je "lepsi" a "horsi" filesystem je vec pohladu. Kazdy ma ine potreby.
Ja som pisal hned v prvom prispevku ze na novy HW Win98 neodporucam. Ma to aj ine dovody (ak napr. CPU vie speedstepping tak samozrejme WinXP, korektne interpretovanie ACPI na novych PC - najlepsie WinXP, vyuzitie HPET - WinXP, atd atd). Ale to su vsetko relativne nove veci, ty si pisal

To já bych Windows 98 nedoporučil na cokoliv s > 64MB RAM, CPU > 200MHz, HDD > 2GB
tam ale nie su tak nutne dovody odporucat novsie Win (ak uz tam ma clovek Win98SE), ptz za ten kopec prachov clovek dostane na starsom HW s novymi Win moc malo, alebo to ani nepozna. O to mi islo.
Pamat sa mi pouziva normalne ziadne 64MB, neviem kolko z toho je diskova cache ale ak by sa mi pouzivalo len 64MB RAM, tak by som si nemohol vsimnut zlepsenie a mensi swap ked som pred par rokmi pridal 256MB ku mojim dovtedajsim 256MB, a zlepsenie (a mensi swap) som si vsimol (schvalne som si to vsimal). Takze neviem cim podkladas svoje argumenty, ale fakt su prehnane a ciastocne nepravdive.
P.S. k tomu
který využívá efektivně 64 MB RAM a zbytek jako cache.
Pustil som si system monitor, momentalne mam vyuzita RAM ca 250MB, a diskova cache 70MB. Takze to tvoje tvrdenie moc nesedi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny