Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomale napalovanie

Kupil som novu napalovacku LG GSA H10N. Pri napalovani plneho DVD rychlostou 8x v Nere jej to trva 40 minut! Pritom CD zapise 48x za 3 minutky. Predtym som mal NEC1300A a ta pisala na DVD max. 4x ale trvalo to asi o polovicu menej ako tejto pri 8x.
Prosim poradte som v koncoch. PS: Ultra DMA mam samozrejme zapnute.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle je známý problém,který se řeší od dob co vypalovačky existují...z nějakého důvodu některé počí… nový
Starbust 10.09.2006 20:35
Starbust
Tyhle problémy jsou opravdu vcelku běžné a obvykle je taky řešením některý ze zmíněných kroků (média… poslední
TarasBulba 11.09.2006 08:55
TarasBulba

Tohle je známý problém,který se řeší od dob co vypalovačky existují...z nějakého důvodu některé počítače s některými typy vypalovaček špatně komunikují a projevuje se to velmi pomalým vypalováním DVD i když CD pálí normálně. Věř mi nic s tím neuděláš. Této vypalovačky se zbav kup si opět NEC se kterým máš zkušenosti,že mechaniky od této značky s tvým počítačem bez problému komunikují. žádné jiné řešení opravdu neexistuje. Občas by Vám tady mohl radit nějaký opravdový odborník a né banda domácích kutilů!!!!! Co je to za blbost,že by to bylo verzí nějakého software... Zamyslete se nad sebou pánové...

Tyhle problémy jsou opravdu vcelku běžné a obvykle je taky řešením některý ze zmíněných kroků (média, DMA, přeinstalace řadiče) pak může pomoct upgrade firmware, DVD palírnu pokud možno na master a pochopitelně problém může být i ve verzi vypalovacího software.
Vzhledem k tomu, že většinu jsi už zkusil, prověřil bych dotyčnou mechaniku v jiným počítači.

Omlouvám se adminovi za předchozí příliš stručný příspěvek, ovšem rada "Víte houby, někdy něco s něčím nějak prostě nejde a šmytec", to mě dovede nadzvednout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru