Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pripojenie Internetu

dobry potrebujem sa spytat vas, pretoze som uz to par krat skusal a neslo to, moja mama si kupila mobilny internet od T-Mobile, s Express kartou a Wireless Routerom. Express karta ide iba do notebooku, ale cez router by to malo ist aj na PC cez kabel Ethernet. Problem je ale v tom ze cez kabel to je iba na notebooku a nie na PC, pricom na pc by to malo ist pls ak sa to da nejak nastavit, napiste jak

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
prave som daco nasiel na internete, takze to trochu zmenim. pred rokom som mal modem "flarion". stac…
Fujo 16.11.2012 18:59
Fujo
Si si istý, že ešte stále nejaký operátor podporuje Flash-OFDM technológiu, resp. nejaké zariadenie…
pme 16.11.2012 19:25
pme
V Telekome Flarion stale bezi, ako je to s dostupnostou zariadeni ale neviem. nový
nl12345 16.11.2012 22:38
nl12345
nooo ked mi to pred rokom fungovalo, od telekomu, tak preco nie aj teraz?
Fujo 16.11.2012 19:26
Fujo
nooo ked mi to pred rokom fungovalo, od telekomu, tak preco nie aj teraz? to je co? tato věta obsah… nový
lední brtník 16.11.2012 21:37
lední brtník
nedavno som sa dohadoval s jednym clovekom cez mail o kupe toho, modemu, ale chcem sa vas spytat. ke… nový
Fujo 18.11.2012 16:26
Fujo
Tiež som kedysi dávno používal Flarion modem (ešte ho mám doma aj s externou anténou). Ono sa treba… nový
pme 18.11.2012 16:28
pme
Bez dohovoru s operátorom, T-mobil, to nejde, zariadenie sa prihlasuje do siete svojou MAC Adresou.… nový
Joseph 18.11.2012 16:58
Joseph
ako sparovat, to musia byt kompatibilne alebo co? nový
Fujo 18.11.2012 16:51
Fujo
Až teraz som všimol že to riešiš 2 týždne .... nedokážeš osobne navštíviť predané miesto T-mobil. OK… nový
Joseph 18.11.2012 17:03
Joseph
ne ja mam fobiu z mojej mamy, o neco ju poziadas (v mojom pripade o cestu do mesta) a ona ma odpise… nový
Fujo 18.11.2012 17:07
Fujo
Ak máš zakázaný aj telefón, potom tam napíš e-mail...:-/ nový
pme 18.11.2012 17:09
pme
keby som vedel aky maju mail nový
Fujo 18.11.2012 17:22
Fujo
http://www.t-mobile.cz/web/cz/podpora/kontaktujte- nas nový
Alfonz.SPO 18.11.2012 21:25
Alfonz.SPO
Nechápal som, k čomu chceš dalšiu kartu, ak uvažuješ že T-mobil umožní na jednu zmluvu, prístup viac… nový
Joseph 18.11.2012 17:37
Joseph
asi si ma nepochopil, ja by som tu express kartu vratil a vyuzival iba modem, takze mesacne poplatky… nový
Fujo 19.11.2012 21:11
Fujo
Ano express karta by sa mohla dat vymenit za modem, to ale musis vymenit v telekome. nový
MM.. 19.11.2012 21:20
MM..
Alebo si od telekomu len kupis modem a nechas si aj expresskartu, a SIM kartu vyberes z expresskarty… nový
MM.. 19.11.2012 21:22
MM..
mozete tuto diskusiu vimazat. dnes som bol v telekome. povedali, ze ak chcem daco menit, musim zrusi… nový
Fujo 20.11.2012 17:34
Fujo
Nemas smolu len si sa ich blbo pytal. nikto nepisal ze chces nieco menit, chcel si od nich len MODEM… poslední
MM.. 20.11.2012 17:38
MM..

prave som daco nasiel na internete, takze to trochu zmenim. pred rokom som mal modem "flarion". stacilo ked som ho dal do elektriky, prepojil kablom ethernet do mojho PC, pockal som 30 sekund, a bol som online, 300 kbajtov/sekunda. Lenze sa pokazil a moja mama ho vratila a Internet zrusila. a prave som nasiel na bazos.sk taky isty, tak sa vas chcem spytat, bolo by mozne to nejak znova spravit? bol by som velmi rad ak ANO

nooo ked mi to pred rokom fungovalo, od telekomu, tak preco nie aj teraz?

to je co? tato věta obsahuje nějakou informaci co to vlasně používáš, jak je to zapojené, jaké od toho dostaneš nastavení sítě?
už chápeš proč to řešíš i s obrázkovým návodem v ruce 12 dní zbytečně?
a pokud budeš stále stejně debilně odpovídat, můžeš to klidně řešit třeba do konce světa? (jen do 21.12., paak ti to bude chodit, jen nebudou uživatelé)

nedavno som sa dohadoval s jednym clovekom cez mail o kupe toho, modemu, ale chcem sa vas spytat. ked som mal staru sluzbu "rychly internet" a mal som modem, vymenil sa za datovu kartu, ale program sa nezmenil, tak sa chcem spytat vas, nez kupu potvrdim, bude sa ta datova karta(konkretne Leadtek Express karta pre službu rýchly Internet- FLASH-OFDM) vymenit za pouzity "flarion MODEM" bez zmeny programu, mesacnej platby, iba podpisanie novej zmluvy o viazanosti apod.? pls ziadam priamu odpoved ano/nie, bez kritizovania

Bez dohovoru s operátorom, T-mobil, to nejde, zariadenie sa prihlasuje do siete svojou MAC Adresou. Je to aj podklad pre účtovanie poplatkov.
Volaj na linku podpory zákazníka, dozvieš sa. Minimálne bude potrebné podpísať dodatok k zmluve, kde bude uvedená nová, zmenená MAC adresa zariadenia. S byrokratmi, účtovníkmi, bez papiera nepochodíš.

Jeden čas odmietali registrovať zariadenia získané mimo ich distribúcie. Mali záujem ponúkať jedine zmluvu s viazanosťou a novým zariadením.
Medzičasom ale vstúpili do platnosti regulačné opatrenia EU a určite k zmenám došlo.

Nechápem ale prečo máš snahu túto veľmi špecifickú situáciu diskutovať tu, v Čechách je tento spôsob pripojenia neznámy. Slovensko je jedinou krajinou v Europe kde sa táto technologia pre využitie starých MMT sietí testovala.

Jednoducho vytoč číslo na telefóne, je bezplatné zo siete T-Mobil-u a porozprávaj sa, dozvieš sa čo a ako. Záležitosť 10 minút.

Až teraz som všimol že to riešiš 2 týždne .... nedokážeš osobne navštíviť predané miesto T-mobil. OK, si na vidieku nebudeš cestovať ak nie je nevyhnutné.

Si nemý, si hluchý, máš fobiu z kontaktu cez telefon a preto nedokážeš telefonovať ?

ne ja mam fobiu z mojej mamy, o neco ju poziadas (v mojom pripade o cestu do mesta) a ona ma odpise ako Fico obcana, ktory ho ziada o zmenenie dajakeho zakona, jednoducho povedane nedovoli mi to, dokial do toho mesta nebudem musiet ist povinne, co je najblizsie 13.decembra

Nechápal som, k čomu chceš dalšiu kartu, ak uvažuješ že T-mobil umožní na jednu zmluvu, prístup viacerým zariadeniam, tak na to u fyzických osôb so smiešne nízkymi platbami zabudni.

Sprístupniť pripojenie realizované adaptérom ExpressCard, pre viac počítačov, je možné jedine zdieľaným pripojením, tak hovorí jednoduchému routovaniu Microsoft, čo ale predpokladá neustále zapnutý notebook tvojho rodiča. Predpokladám že za účelom pripojenia na nejaký herný server a FB .... si bez šance na úspech.

Technicky možným riešením, je získať za lacno, funkčný notebook so zničeným display-om, veľmi častý spôsob ukončenia života notebookov, ktorý obsahuje ExpressCard slot a vytvoriť z neho router + WiFI Access Point.

Notebook nemusí obsahovať ani Hard disk, môže to fungovať z USB kľúča. No aj to bude pre teba zrejme investične aj technicky nerealizovateľné.

asi si ma nepochopil, ja by som tu express kartu vratil a vyuzival iba modem, takze mesacne poplatky by sa zvisit nemali. to uz je aj tak jedno, v stredu idem do telekomu, takze sa dozviem ci to pojde alebo nepojde. a ohladom toho, preco to riesim na ceskej stranke, som si myslel, ze je ceskoslovenska, kedze v url je napisane pc.poradna.net a nie pc.poradna.cz ale to len pre zaujimavost

Alebo si od telekomu len kupis modem a nechas si aj expresskartu, a SIM kartu vyberes z expresskarty a strcis do modemu. Ale ten modem kupuj v telekome a jasne a presne im povedz co chces robit (zober si aj zakaznicke cislo alebo zmluvu co ste uzavreli nech ti daju spravny modem a pripadne aj novu SIM kartu alebo co ja viem jak to ma telekom dnes riesene)

mozete tuto diskusiu vimazat. dnes som bol v telekome. povedali, ze ak chcem daco menit, musim zrusit zmluvu, ale mam viazanost, a za predcasne porusenie viazanosti je pokuta 330€, takze podla mna uz nie je co riesit, mam skratka SMOLU

Nemas smolu len si sa ich blbo pytal. nikto nepisal ze chces nieco menit, chcel si od nich len MODEM. Keby si aspon sem napisal ze ci ti dali k tomu SIM kartu, ak ano tak ti staci akykolvek huawei USB modem (vypada to jak USB stick) nelocknuty na ineho operatora apod. Nemame dost informacii aby sme ti nieco poradili ptz tajis detaily (napr. ci to je G3 pripojenie cez EDGE apod alebo jaky tarif alebo co to mas)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru