Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaslání souboru - 8GB

Nevím, jak to kde je, ale třeba dcera v sedmé třídě dostala seznam HW, který se musela naučit zpaměti, učitel je z toho zkoušel. Seznam je v příloze. A s tímhle okecáváním si vystačili celou sedmou třídu. A nejlepší je, že v osmé už informatiku nemají, zřejmě už umí vše (nebo alespoň vše jako jejich učitel).

Vše, co s počítačem dcera umí, jsem jí naučil já. Díky škole by nebyla schopná napsat dopis, nedokázala by poslat mail, prostě nic. Vím třeba, že na některých ZŠ jsou probírány základy HTML, žáci jsou schopní udělat jednoduchou stránku. Když porovnám, jaké mají dnes možnosti a za jakých podmínek jsme se učili my, musím se těm našim učitelům v duchu omlouvat.

Dcera chodí na ZŠ, která se pyšní rozšířenou výukou jazyků, od první třídy má angličtinu, od páté ještě francouzštinu. Angličtinářka se začala v podstatě učit s nimi, byla snad o lekci před žáky. Osmý rok angličtiny a dcera není v podstatě schopná se domluvit, nemusím vymýšlet žádné chytáky, ona prostě nic neumí.

A nejhorší na tom je, že tyhle její znalosti (podle mě hodně špatné) jí ve škole stačí na jedničky a je ve třídě jako jedna z nejlepších :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny