Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaká in-ear sluchátka do 1000?

Zdravím,
vybírám in-ear sluchátka do 1000, ale není to zrovna odvětví, ve kterém bych měl skvělý přehled. Teď mám 5 let staré Creative EP-630 a už nejsem spokojený. Guma na kabelu začíná praskat a levé sluchátko hraje slaběji.
Zvuk bych si představoval (nevím, co můžu v téhle cenové kategorii očekávat) jako na úrovni mých druhých Sennheiserů HD428, nebo lepší. Méně hloubek, přesnější středy. Ty od Creative, které mám teď, strašně duní. Když v ekvalizéru uberu hloubky, tak je nehrajou vůbec a když jsou normálně, tak vydávají takové nepřesné a nepříjemné dunění, jednoduše řečeno jsou katastrofálně přebasované.
Poslouchat budu hlavně z jednoho z mých dvou mobilů (320kb/s MP3), občas z notebooku (hlavně FLAC) a výjimečně z receiveru (skoro jenom FLAC, častěji k němu používám HD428).
Vlastně mi ty Sennheisery HD428 zvukem docela vyhovují, ale je to další věc, kterou tahám s sebou a zabírá místo, používám je na domácí poslech. In-eary hodím v obalu do brašny na notebook a mám je tam stále, když chci poslouchat, jenom je vyndám.

Našel jsem Sennheiser CX300-II a Klipsch Image S3, ale nevím, které z nich, nebo jestli mám radši koupit úplně jiné.

Moc děkuju za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pc.poradna.net/q/view/902282-doporuceni-sluchatek- in-ear
Metride 14.11.2012 18:05
Metride
Díky za link, hledal jsem tu sluchátka, ale asi špatně. Problém takovýhle sluchátek je, že mě je nik…
Potkan007 14.11.2012 18:11
Potkan007
Taky mám doma levnější špunty co strašně huhlaj. Pořád nevim co koupit, takže se v tomhle tématu sna… poslední
Metride 14.11.2012 18:18
Metride

Díky za link, hledal jsem tu sluchátka, ale asi špatně.
Problém takovýhle sluchátek je, že mě je nikde nenechaj zkusit a zase se mi je nechce úplně vracet do 14 dnů přes Vánoce, i když i to se dá.

s důrazem na dobré basy
platí pro 80% posluchačů, vyznávající basový, muzikální zvuk

A to je ten problém, nevím, co si pod tím mám představit. Jestli to jsou čisté a silné basy, tak mi nevadí, ty se dají zkrotit, vadí mi to huhlání, dunění (nebo jak tomu říct) u Creative, s kterým už se nedá nic dělat.

Taky mám doma levnější špunty co strašně huhlaj. Pořád nevim co koupit, takže se v tomhle tématu snad už rozhodnu. Je to těžký, když si je nemůžeš vyzkoušet, to je pravda. Je to, jako bys vybíral auto podle karoserie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru