Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupit Win7 nebo Win8?

Prosim te co to placas za nesmysly. Bud ses hloupej anebo to neumis ovladat anebo na W8 nadavas zamerne. Fakt me prekvapuje, jak se ruzne lidi po forech vyjadruji k necemu a nic o tom nevi.

Tak za prve. Plocha funguje uplne stejne jako fungovala na W7. Novy START (drive Metro) nemusis vubec pouzivat. Na plose muzes pestovat treba rostlinky. Nikde na plose nic neblika a nic se nehybe. Prehravac ci cokoli jiny samozrejme spustit jde a nemusis vubec do startu. Dal pro zabednence existuje klavesa win a kdyz k ni zabednenec zmackne treba X nebo jinou klavesu, tak se dejou veci, ale to je lepsi nadavat a blit po forech na neco, co jsem vlastne ani nevidel.

Vubec na nic nemusis koukat a nikdo te ani nenuti na neco koukat, jak pises, ze vlastne musis na neco koukat. Nemusis.

Pro tazatele, kup si rozhodne W8. Neni na nich nic spatnyho a kdyz ti nebude sedet novy START, nemusis ho pouzivat. system je rychlejsi a sviznejsi, nez W7. Pripadny upgrade na dalsi verzi Win budes mit pravdepodobne taky levnej, nez kdyz pujdes z W7, pokud MS bude pokracovat dal tak, jak zacal. Na lzi o nekompatibilite se vykasli. Drtiva vetsina veci co jely na W7 ti pojede i na W8 a kdyby neco ne, tak to nebude trvat dlouho. Predpokladam, ze PC mas na doma a nemas zadnou specialni aplikaci, ktera jede pouze pod W7.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny