Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupit Win7 nebo Win8?

Na týdnu vědy a techniky jsem měl možnost "osahat" si win 8 na tabletech, ntb i stolním PC (s myší a klávesnicí) a doufám, že to nikdy na svém stroji mít nebudu.
Nejvíc mi u toho vadí styl práce, kdy se musíš neustále vracet na home obrazovku a spouštět programy z ní. Nejde spustit třeba přehrávač, když máš spuštěný Word - přímo "z něj", jako to uděláš přes tlačítko start. Musíš ten Word nějak minimalizovat, vrátit se na home, spustit přehrávač, minimalizovat přehrávač, maximalizovat Word a pak můžeš psát a poslouchat hudbu.
Ale abych nekřivdil. Zase tak moc jsem to na výstavě nezkoušel. Třeba to nějak jde (např. spustit hlasem), nebo jsem na to nepřišel.
Každopádně onen "živý desktop" mi vadil velmi. Furt tam něco blikalo, měnilo se to a furt se na to vlastně muselo koukat. Když přirovnám plochu k ploše pracovního stolu, tak by mi při práci rovněž vadilo, kdybych měl na stole 20 hýbacích věcí (např. sklenice okurek v sektoru B5 by se měnila na sklenici rajčat, paprik a další zeleniny a ze šanonu s texty písní by každých 5 vteřin vyskočil jeden text, abych si to zazpíval).

http://pc.poradna.net/file/view/11616-w7-w8-gif

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny