Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rozběh PC

Po zapnutí PC naběhnou Windows XP normálně.Jakmile kliknu na ikonu kterékoliv aplikace, ať již v liště,nebo na ploše,PC nereaguje.Vyvoláním Správce úloh (Ctrl+Alt+Del)jsem zjistil, že u procesu svchost.exe SYSTEM ,je CPU využit na 99%.Tento stav trvá cca 4-5 minut,pak se vše normálně rozběhne a pracuje až do vypnutí PC.Ještě před několika týdny se tato závada neprojevovala.

Předmět Autor Datum
To může být cokoli. Zkusit PC projet antivirem, antispyware. Zkusit HijackThis. Někomu to způsobuje…
karel 14.09.2006 15:30
karel
Pc jsem projel antivirem AVAST,Spybootem a AD-adware,vysypal jsem koš,odstranil cookies a dočasné so…
navi4 15.09.2006 12:57
navi4
No s těmi aktualizacemi si myslím že to má souvislost,něco podobného se tady tuším nedávno řešilo,mo…
borsuk 17.09.2006 01:14
borsuk
pokud ti to dělá i když je odpojená síť, je to vir nebo spyware
lední brtník 14.09.2006 18:58
lední brtník
Mám už asi 4 dny ten samý problém.Žádný vir,žádné aktualizace a problém přesto pokračuje.
jana 16.09.2006 08:50
jana
A nemáš třeba pouze plný, či hodně obsazený systémový disk?
Kráťa 17.09.2006 01:27
Kráťa
Tak tohle mi proces .\System32\svchost.exe -k netsvcs zacal delat nahodne zhruba asi pred mesicem i… poslední
oval 17.09.2006 04:20
oval

Pc jsem projel antivirem AVAST,Spybootem a AD-adware,vysypal jsem koš,odstranil cookies a dočasné soubory ještě předtím, než jsem žádal o radu, ale výsledek nulový.Když jsem včera vypínal PC, tak mi to oznámilo, že ještě před vypnutím proběhnou aktualizace,(nevím proč,protože automatické aktualizace nemám povoleny.Nicméně když jsem dnes zapnul počítač,tak popisovaná závada zmizela.Nemám pro samovolnou aktualizaci vysvětlení.Jinak děkuji za rady,snad už to bude dobré.Jsem jen takový prostý uživatel,který se v této problematice orientuje jen okrajově,takže kdyby něco, tak bych se ještě obrátil na rady.

No s těmi aktualizacemi si myslím že to má souvislost,něco podobného se tady tuším nedávno řešilo,moc tady nechodím,takže nevzpomenu,ale měl jsem ten samý problém,pokud aktualizace zakážeš,tak je to o.k.Zkus někde na webu update vybrat pouze ony aktualizace které souvisí přímo jen s Windows,ono totiž se stahují ty updaty všechny,tzn.že např. pokud máš Office tak i pro ně zároveň a s tím je právě problém a tuhnutí PC,Microsoft na tohle tuším vydal nějakou opravu,ale opravdu se mi to nechce hledat.:-|

Tak tohle mi proces .\System32\svchost.exe -k netsvcs zacal delat nahodne zhruba asi pred mesicem i pri rebootu a navic na svchost.exe -k netsvcs je poveseno vice sluzeb (services). WXPPro Eng SP2 a jiz 10.8 prestala fungovat aktualizacni sluzba mrkvosoftu. Hlasi : The Background Intelligent Transfer Service service terminated with service-specific error 2147952422 (0x80072726).
Zatim jsem k tomuto problemu nic rozumneho nenasel, kod err vic popis sockerrors.htm
a www.theeldergeek.com/background_intelligent_transfe r_service.htm

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru