Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní notebook do 15000 kč

kompromis se najít dá. Buď si koupíš notebů za 15 a nebudeš na něj klást přehnané herní nároky (tj. spokojíš se s cukaturou na nízké rozlišení a detaily), nebo si koupíš desktop (což je to, co se ti tu spousta lidí snaží naznačit) - přesvědčovat nás o tom, že samotný desktop za 15t bude výkonnější než notebů plečka, opravdu retardovaným videem nemusíš. Nebo si připlať a kup základní "low" herní notes za cca 30t.

edit: a nediv se určité nasranosti zdejšího osazenstva na dotazy mlaďochů, co si myslí, že za 15 se prostě "musí" dát pořídit herní stroj. Realita je taková, že 15t je základ pro běžné domácí použití, jsou to levné spotřební krámy s už přijatelnou kvalitou (pokud je použita integrovaná GPU v CPU), zbytek je levný plastoshit pro "spotřebitele" (alias děti, co to do 2 let zlikvidují pokusy o hraní her a nešetrným zacházením).

P.S.: můj pracovní notebook stojí přes 40t a nemá herní grafiku, zato má kovové tělo, malou hmotnost i velikost, vysokou výdrž na baterky a výkonný CPU a navrch NBD záruku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny