Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zablokování pc policií ČR

Virus nakoniec nebol az tak mudro spraveny ako som si myslel....teda videl som aj lepsie chranene viry.
V strucnosti stacilo zmazat vsetky exace, ktore boli v tomto pripade natahane len v tempoch (v roznych diroch, ale), cize celkovo bola ta mutacia dost primitivna.
To som samozrejme nevedel, takze som sa s nou asi 2h hral. Okrem vetvy po spusteni bol totizto virus poisteny aj v registroch pri spusteni explorera sa aktivoval aj sam, stacilo napriklad zabit explorer.exe na zaciatku a mohol si v pohode byt v systeme...to som tiez samozrejme nevedel.
Povodne som sa s tym hral v tom nudzovom rezime msdosackom, kedze sa tam nespustal explorer.exe, ale po odstraneni casti virusov mi prestal nabiehat, tkaze som vo finale nabootoval v linuxe, vymazal vsetky exace z tempov a vetvy startup a prezrel si registre, kde som objavil to nahookovanie na explorer.
Nakoniec som este nieco zabudol, pretoze po starte do Windows bol v startupe opat obnoveny spustaci skript, ktory vsak uz volal neexistujuce exace, takze sa nic nestalo. PC som docistil antivirom po restarte sa uz v startupe nic nezjavovalo.
Podla logov z antiviru doslo k nakaze neaktualizovanou Javou, majitel nb vsak tvrdil, ze virus nanho vyskocil pri pozerani porna, co by skor ukazovalo na dieru vo flashi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny