Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LCD televize načítá vymazané soubory z ext. disku.

Dobrý den, vlastním LCD Samsung LE40B650. Připojil jsem k ní ext. disk kam jsem zazálohoval prakticky celé naše "Dokumenty". Po volbě TV: Media Play - Movie se mi kromě filmů načetla i všechna videa a klipy mé pubertální dcery, o kterých jsem neměl ani tušení!
Po odstranění videí vč. složek se mi v tv. opět načetly! Poraďte prosím, jak se toho zbavit (je jich tak 100)? Nepomohlo ani vypnutí televize ze sítě, ani připojení jiného disku přes usb - neexistující soubory vč.složek se zobrazují stále!
Po několikahodinovém hledání jsem na TV Freak v diskuzi k tomuto modelu našel radu: "resetování factory celu". V manuálu jsem nic nenašel a jelikož jsem obyč. uživatel, prosím o "polopatickou" radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ze do toho tak kecam, kdyz zadnou televizi, natoz smart, nemam - ona si asi ta televize nacte ten di… poslední
gilhad 06.03.2014 08:16
gilhad

Ze do toho tak kecam, kdyz zadnou televizi, natoz smart, nemam - ona si asi ta televize nacte ten disk a nekam v sobe si ulozi (predzvykany) seznam, co na nem je a pak uz se nenamaha si to po druhe predzvykat. Aby to mohla delat, tak si bud na tom disku udela skryty/blbe pojmenovany soubor, nebo si zapamatuje jeho ID. ID muze byt ulozeno v MBR disku, nebo v hlavicce partition. V obojim by melo jit celkem snadno prepsat nejakym vhodnym nastrojem - jde jen o par bytu. Pro televizi pak pujde o zcela novy a originalni disk a nezbude ji, nez si ho znovu zindexovat (predzvykat)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru