Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sestava pro Core 2 Duo

hodně podobnou sestavu jsem nedávno stavěl (stejná deska, jen E6400) a i s boxovaným chladičem je hodně tichá. Když tam dáš nějaký tichý chladič, bude to nejspíš neslyšné. C2D je "netopivý" CPU. Grafiku bych dal něco kolem Radeonu X1600XT. Ale pokud nehraješ hry, tak jako vyvážená karta postačí i X1300 - na supervýkonné hraní to už moc není, ale zase to stačí na většinu dnešních her, podporuje to dekódování videa a hlavně ATI má příjemný obraz, což o nVidii tvrdit nemůžu. Nicméně X550 bych se dnes už vyhnul.

Jinak ta deska LPT port má, redukci nepotřebuješ. Jinak "redukce" nemají problém fungovat ve Windows, ale horší to je s emulací pro DOSové programy, ty většinou chtějí "natvrdo" LPT1 maximálně LPT2 (což je dáno jednak přerušením, jednak bázovou adresou)

Krabici neřeším, já osobně beru EC5410 bez zdrojů a doplňuju např. Fortrony (v případě výkonnějších sestav) nebo se zdroji EC (v případě kancelářských PC s příkonem okolo 80W), ale vše je otázka vkusu a potřeby se odlišovat :-) Já mám PC na práci (95%) a hraní (5%) a vzhled mě nevzrušuje. Důležité je, aby zdroj měl tichý 12cm větrák. V případě potřeby (ale podle mě to v případě této sestavy nebude potřeba) můžeš doplnit druhý tažný ventilátor pod zdroj. Víc potřeba nebude, C2D opravdu netopí a tichostí se konečně vyrovná AMD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny