Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat co nejlevněji použitý/bazarový/bezprizorní CRT monitor?

Je tomu přibližně hodina, co mě zachvátila panika. Můj oblíbený monitor Eizo F77, který statečně slouží asi šestým rokem se začal odebírat do křemíkového nebe. Tmavne, obraz se zvětšuje a já se děsím co budu dělat. Proto celkem urgentně potřebuju sehnat nějaký jetý monitor, podmínkou je co nejlevněji (momentálně se do velkých investic pouštět nemůžu :-/) a minimálně 17". Proto se ptám tady, jestli třeba náhodou u někoho ve firmě se zrovna nezbavují odepsaných monitorů, nebo se někomu doma nepovaluje už několik let starý monitor (překáží už jsi ho chtěl vyhodit, ale zatím pořád leží doma a ne u popelnic ;-)) a podobné případy...

Díky za každou odpověď a budu doufat, že si ji ještě budu moci přečíst.

//edit: když to tak po sobě čtu, tak pro znalé musím důrazně prohlásit - "Nejsem Mirek!" :))

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja jsem ted koupil uz druhy 21" CRT v "GIGA bazaru" v Legerove ulici v Praze ( www.chcikoupit.cz ).…
Ynd0r 29.09.2006 11:19
Ynd0r
Muze zeptat jak se jmenuje ten software, co tam mas spusteny a jaky styl hudby v nem tvoris?
MaSo 30.09.2006 09:23
MaSo
Je to Cubase SX3 a v ni otevreny ruzny virtualni nastroje... Jo, doba pokrocila - dneska uz je vlast…
Ynd0r 07.11.2006 10:27
Ynd0r
Tak jsem na nej koukal, to uz je nejaky profi soft. Ja kdyz chci neco tvorit, tak mam doma Reason 3.…
MaSo 07.11.2006 13:53
MaSo
Reason taky neni spatna vec. Cubase ma v sobe i ReWire-host, takze k ni muzes Reason jednoduse pripi… poslední
Ynd0r 07.11.2006 14:12
Ynd0r

Je to Cubase SX3 a v ni otevreny ruzny virtualni nastroje... Jo, doba pokrocila - dneska uz je vlastne kazdej syntak, kterej kdy za neco stal, prevedenej do virtualni podoby. A nejenom syntaky, ale taky zesilovace, kytarovy komba a samozrejme kytarovy a jiny krabicky. Vetsinou se pouzivaji jako tzv. VST-pluginy prave do Cubase, ale VST prostredi dnes poskytuje spousta hudebnich softwaru. Nebo existuje i free vst-host. Pak staci pripojit midi klavesy nebo kytaru a nerozeznas to od hardwarovyho syntaku nebo kytarovyho aparatu.
Ted si na tom jen obcas pro zabavu mastim nejakej ten elektro-terror-trash; pred patnacti lety jsem na cubase (jeste na Atari ST) delal treba watch :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru