Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno verifying dmi pool data....(hitachi 80GB)

Nemylim sa :-) Nepopisal si ten problem poriadne. "verifying DMI data" je proste len posledne co na obrazovke vidis, preto si myslis ze to "zastane na DMI data".
Zastane to pravdepodobne ptz. potom chce bootovat a je s diskom alebo s bootovanim nejaky problem (ako som pisal moznosti preco nevie bootovat je vela). Samozrejme moze byt aj vadny disk, osobne si ale myslim ze je problem inde, to by ale potrebovalo podrobnejsie presetrenie ze kde je presne problem.

Pisem "pravdepodobne" pretoze to moze mat aj ine priciny, otazka je ci si skusil tie dva disky tam strcit viackrat a ci vzdy nesli. P.S. stale si nenapisal co (aky MBR) tam instalujes. Prazdny disk ti nenabootuje.

P.S. ak si myslis ze problem je v "DMI data" a nie v HDD, tak si skus povolit v BIOSe zapis do flash BIOSu (DMI data su vo flash).
P.S.2. Je mozne ze problem s kablom alebo doskou mas, a je to nahodne po manipulacii to bud ide alebo nejde, a v 6pripadoch to nahodne islo a v 2 pripadoch nahodne neslo. Preto sa pytam ci si skusil tie disky zastrcit viackrat.
P.S.3. DMI data nijak nesuvisia s HDD, su to informacie BIOSu (info o doske a HW ktore ti zobrazi napr sandra, a prip. aj konfiguracia I/O a memory blokov pre PnP karty atd. - to sa vola u Awardu ale tusim PnP data, ktore si uchovava BIOS pre nasledujuce zapnutie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny