Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Inštalácia USB kabelu na Siemens CX75

Najprv si zisti, co si to kupil za vymysel. Pripoj telefon a natukaj *#06#, potom tukni na volbu "viac", a vypise ti info o roznych veciach. Preskroluj az na spodok. Najdi polozku nazvanu ACC, pod nou mas typ kabelu. Pokial je tam DCA-510, pripadne DCA-500, tak mas vyhrate. Pokial tam mas DCA-540, alebo None, tak zabudni na flash firmware, navody zo SM a podobne veci. S inym kablom ako DCA-510, alebo 500 to nerozchodis. Ale existuju aj neoriginal kable, ktore sa tvaria ako 510-tka, alebo 500-vka, takze ti ju tam aj zobrazi a budes vediet, ze je to OK.

Z toho co si doteraz pisal to vyzera, ze mas iba datakabel (teda nie servisny), nakolko ti idu prenasat len obrazky atd.
Kedze pises, ze je to USB, tak po spravnej instalacii (pokial mas DCA-510) by si mal mat vytvoreny tzv. virtual COM port (najcastejsie COM3 a vyssi). Nakolko vsetky programy vcetne flashovacov firmware idu na tel. cez COM, tak inej moznosti ani nemas. Obdobne by sa mali instalovat aj neoriginal kable - ten virtual COM tam musis mat, inak nemas to, co si myslis, alebo je to zle installnute.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny