Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jedna libůstka, habrující a nevyhledatelné ovladače a spoustu povyku.

Zdravim,

už nějaký ten pátek za pomocí různých debat řešim takřka neřešitelný.
Ze začátku jsem si myslel že mám jaksí zavirovanej Pc. To mi kolegové z jednoho nejmenovaného, dosti dobrého, serveru vyvrátili s tim že to je problem driverů a to si myslim že patří už sem a ne na viry.cz :)

Takže jsem opět tu a prosím o radu.

PC Sestava: AMD 2600+, 1.8 GHz, 1.3gb Ram, 1x HDD IDE 160gb(SYSTEM) + 1x HDD 250gb SATA/RAID,
Nvidia fx5200, zvuk CMI, Deska VIA V881DAS,12/01/2004/-kt880-8237-6a7l3j19c-00


A teď úvod:
Na virech.cz mi bylo konečně bylo vysvětleno že to není problem s havětí v pc ale problem driverů, ohledně atapi.sys ne-li poškozeným HDD.Musím ještě jednou poděkovat za ochotu.

Po dlouhosáhlém neúspěšném hledání za pomocí strýčka Googla se mi do PC nainstaloval program Uniblue DRIVERSCANER a ten ač dobrou ale ne moc pro mě známou angličtinou vysypal co všecko je potřeba upgradovat a firmwarovat a buh vi co ještě přes PCI bus driver a až via raid driver, zvuk apod. Poslal bych LOG ale jaksi nevim kde mi ho to vydá.Pokud dám upgradovat at všechno nebo jen jedno chce to nějaký PuRCHASE NOW.Takže platit :(

Otázka:mám tomuhle programu věřit že i když ho PURCHASUJU že mi pomůže? tady úsměv :) nebo nemáte někdo odkázek na program kterej tohle zmákne zadara?Nebo pokud někdo máte origoš cd s ovladačema na tyhle popsaný komponenty byl bych rád.

Abyste pochopili výše jak jsem uváděl tu sestavu PC tak jsem hledal i samostatný drivery pro uvedenej model základovky a cpu, jediný co tak mi to házelo balíky VIa Hyperion vX.x ale problem stejnej, nic nešlape jak má. a ten program driverscaner po mě chce furt nějaký jiný.opět ke vzteku mému jen za PURCHASE.

Pokud už jsem něco našel tak na nějakejch čínskejch stránkách a to jen soubor *.bin

Jde o to že všechno nejde jak má, zasekaně pomalu, nebo se při více operacích nebo náročnejch komp sekne.

Závěrem ještě jak jsem googloval ta deska v881DAS ji dělako víc výrobců, nějakej Soltek a Jetway, jak zjistim od koho to je_na desce nic není jen to v881DAS_ nebo jestli ovladače maj vliv na toho od koho sou na ten chod Pc?

V konečným důsledku stejně se vracím k první otázce, zda je něco zadarmo, protože i když jsem něco už našel tak to chce platit.

dík za radu

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny