Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 1 deň v živote itečkára - Streda

Toto pouzivam u tenkych kominov, kde je riziko, ze vrtanim poskodim vlozku komina.
Treba si uvedomit, ze som rano okolo 8:00 dostal telefonat, ze dnes sa ide davat dole stoziar (ukazalo sa, ze az zajtra), zastupca vlastnikov povedal nech to nejako vyriesim a mal som par minut nato, aby som sa rozhodol.
Na apecku asi 20 ludi pripojenych, vsetci nutne potrebuju internet, pretoze distancne vyucovanie, praca z domu a pod...moja prva myslienka bola, mam platnu zmluvu, to nie je moj problem, ze sa tak rozhodli a porusili zmluvu so mnou a budeme to riesit sudnou cestou...ved pravo je na mojej strane nie?
Sud by so mozno vyhral, ale urcite by som sa stal nechcenym na tom baraku, musel by som si hladat ine miesto, ktovie aky vplyv by to malo na existujucich klientov....pragmaticky som sa rozhodol, ze toto je cesta najmensieho zla.

Komín nevypadá moc v dobrém stavu, vrtání je riziko a stačí silnější vítr a stožár může spadnout a poškodit střechu.

To, ze padne na strechu by ma netrapilo...ale ak by padol zo strechy dole to by bol pruser, takze vo finale som stoziare zviazal paskami k sebe. Na streche nezostal ziaden pevny kotviaci bod, cize katastroficky scenar, ze stoziar spadne zo strechy dole by mohol nastat jedine ak by vietor vyvratil vsetky 3 vylozniky, ktore su na komine, alebo cely komin, co je velmi nepravdepodobne.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články