Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Super, takže se můžem těšit na ještě tenčí mobily, co stále s bídou vydrží den.
Moas 19.08.2016 10:20
Moas
Nikdy nepujdou mobily nad den, dokud v tom bude Android. Ale vem si, ze kapacita baterek zacinala s…
Redmarx N 19.08.2016 12:54
Redmarx N
Někdo tu nenavist k androidu proste naroubuje na všechno...
Dwane Dibbley 19.08.2016 13:19
Dwane Dibbley
Zrovna jsem v jinem vlakne na poradne psal, ze uz me nebavi se tu stale opakovat. Faktem zustava, ze…
RedMaX 19.08.2016 17:45
RedMaX
Ja neviem ale ja ked mam v telefone zapnute cely den datove spojenie tak mi vydrzi den a pol, ked ma…
MM.. 19.08.2016 18:12
MM..
Do jakeho smartphonu jdes? Co se tyka grafickeho prostredi, tak hodne zalezi na vyrobci (Touchwiz,…
RedMaX 19.08.2016 19:02
RedMaX
Asi samsung A3 (2016), este si to rozmyslim. Cim mensi tym lepsie :D poslední
MM.. 19.08.2016 21:12
MM..

Nikdy nepujdou mobily nad den, dokud v tom bude Android.

Ale vem si, ze kapacita baterek zacinala s prvnima Androidama na 1250mAh, pak sla na cca. 2000mAh a dneska je pomalu standard 3000mAh, takze s timto ocekavam 4-5000mAh.

Zrovna jsem v jinem vlakne na poradne psal, ze uz me nebavi se tu stale opakovat. Faktem zustava, ze Android je verzi od verze zahlcenejsi ruznyma nesmyslnyma googlovskyma projektama, ktere Google predvadi. Treba projekt Doze na setreni baterie versus aplikace Greenify (potrebny root). Tam kde Greenify vykazuje opravdu nejakou ucinnost, tam Doze zcela selhava. Nebo treba vestavene rizeni prav versus Xprivacy.

Pomin bobtnajici graficka prostredi vyrobcu, pomin vestavene aplikace, ktere uzivatele nemuzou odinstalovat, ale podivej se na to, jak bobtna sam Android a kde jsou nejake zmeny k lepsimu?

Jiste ten muj koment byl hloupy, nejde srovnavat stare 3,5" (840x480) displeje se soucasnym standardem okolo 5" s fullHD. Tam je velky dil narustajici spotreby. Ale svuj dil ma i Android a pokud nekdo dnes rika, ze by smartphony mely mit baterie vyssich kapacit, tak to je proste nesmysl. Muzeme doufat, ze to treba prinese ta nastupujici technologie z clanku, ale v soucasnosti je baterie 3000mAh maximem, co je mozne do smartphonu vlozit hlavne z hlediska hmotnosti baterky, nad touto hodnotou uz jsou smartphony tezke a malokdo by byl ochoten si neco tak tezkeho koupit, proto je vyrobci nedelaji, je to jednoduche. (Prosim ne ze nekdo bude argumentovat Outkitelem s 5000mAh! cinan je schopny vseho, to je bez diskuze. ]:))

Ja neviem ale ja ked mam v telefone zapnute cely den datove spojenie tak mi vydrzi den a pol, ked mam vypnute datove spojenie tak skoro tyzden. (v oboch pripadoch berem ked skoro vobec nesvieti display, t.j. robim ine veci a nedlabem do telefonu. Ked dlabem tak za 2hodky je v riti, lebo display zozere baterku). Android sa v tom nemeni. Na vine teda imho neni android, ale to ze to kazdemu furt vysiela lebo bez toho nevedia zit. Nejake programy ktore lezia v pamati nic nezeru, museli by vykonavat nejaky kod v CPU aby m,ohli ovyplyvnit vydrz. Ale novy android(& novy telefon) zatial nemam, budem mat asi zajtra, tak uvidim :) (predpokladam ze ma jebne, stejne jak ma jeblo u noveho auta. Dnes je vsetko cim novsie tym horsie :D)

Do jakeho smartphonu jdes?

Co se tyka grafickeho prostredi, tak hodne zalezi na vyrobci (Touchwiz, EMUI, atd).

Jinak co rikas neni uplne pravda, mas treba vypnutej displej, telefon nekde v kapse a jses nekde, kde neni silnej signal LTE. Co myslis, foun ma snahu prepinat site z LTE na 3G v mistech bez signalu a uz jede baterka dolu a takovyhlech nedoresenych veci je tam vic.

Ale jasne souhlasim, ze displej je nejvetsi zrout baterky.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru