Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Linux a vyrešeno.
Mlocik97 15.12.2019 12:43
Mlocik97
Já mám v Linuxu akcelerovanej desktop a vy ve Windowsech ne. Já v linuxu nemám viry, rootkity a osta…
MaSo 15.12.2019 13:46
MaSo
Nezapomeň, že nevynechají příležitost, aby to windowsákům omlátili o rypák při každé vhodné příležit… nový
Prasak 21.12.2019 23:36
Prasak
Stahoval jsem aktualizace naposledy v zari, ale stahuju jen ty bezpecnostni, nestojim o nove nesmysl…
RedMaX 15.12.2019 17:10
RedMaX
Tie bezpečnostní - teda Security Only - tie nájdeš tu: https://portal.msrc.microsoft.com/en-US/secur… nový
yYy 18.12.2019 21:00
yYy
Zrovna nedávno jsem uklízel a probíral zbytečné programy ve windows vista, taky jsem spočítal aktual… poslední
ml1 02.01.2020 18:45
ml1

Já mám v Linuxu akcelerovanej desktop a vy ve Windowsech ne. Já v linuxu nemám viry, rootkity a ostatní bordel, kdežto vy ve Windowsech furt. Mě nehrozí, že mi spadne počítač, kdežto vám vjednomkuse. Já si můžu nastavit všechny barvičky v KDE, protože KDE rulezzz a ve windowsech je to natvrdo šedé. Já mám zadarmo v Linuxu defaultně předinstalované už i aplikace iptables, xmms a mozilla. Linux má OBROVSKY VELKÝ UPTIME, daleko větší než ty vaše posraný náhražky operačního systému. Vy musíte složitě klikat, jenže já, fiškus, si napíšu do commandlajny jen if [ -f ~/.bashrc ]; then . ~/.bashrc; fi. Kdybyste nebyli vymaštění imbecilové tak byste už dávno nádherný kvalitní operační systém Linux používali jako každý normální člověk !!! Jste jen tupci a hovada jdoucí s davem. Beztak je máte ukradený vy socky s nagelovanejma vlasama. Je mi z vás na blití.

Stahoval jsem aktualizace naposledy v zari, ale stahuju jen ty bezpecnostni, nestojim o nove nesmyslne funkce, ktere Microsoft pridava. Pocitam, ze do 14. ledna stihnu stahnout a nainstalovat i zbyvajici bezpecnostni aktualizace. Problem jsem s tim nikdy nemel, jen je potreba si je v katalogu najit, protoze Windows update mam vypnuty, ale to neni zadny problem.

Nicmene teda nejak jsem posledni dobou zacal pouzivat Windows 10 a dual boot s Windows 7 uz udrzuju jen proto, ze je mam nainstalovane na malem SSD, ktere uz bych ani jinak nevyuzil. V podstate asi duvody pro setrvani na Windows 7 moc neexistuji. Mozna nejaka starsi hra by nemusela na Win10 fungovat, ale bude to spis vyjimecne. Samozrejme neco jineho je to v praci u jednoucelovych stroju s nejakym obsluznym softwarem, to mame v praci i Windows XP a samozrejme budeme mit i PC, kde zustanou Windows 7, protoze vyrobce starsiho pridavneho zarizeni uz proste soft pro novejsi Windows neudela.

---

Linux ze zdejsi diskuze snad ani nechci komentovat. Nicmene vnutil jsem ho kamosovi na jeho starsi PC, ktere chtel jinak vyhodit a je z linuxu dost zdrcenej, protoze tam nic nefunguje. Rozumej: on to neumi nainstalovat, protoze linux proste furt neni pro bezne pocitaci nepolibene uzivatele. (Minimalne musi mit linuxovy pocitac nejakeho pocitacove hodne pokrocileho spravce, ktery tam potrebne veci pro uzivatele dokaze nainstalovat, ale absolutne to neni system pro domaci "samoadminy" a takovych je vetsina a nemyslim to nijak urazlive vuci temto lidem, ale chci tim rict, ze linux je proste moc slozity!)

Zrovna nedávno jsem uklízel a probíral zbytečné programy ve windows vista, taky jsem spočítal aktualizace a bylo jich celých sedm, teda těch co se ukazují v centru nastavení a software. V sedmičkách budu mít maximálně ty, co se instalují se softwarem, což je i případ těch vist. Už dávno v dobách XP (poté co po jedné aktualizaci skončil kolegův počítač nutností reinstalu, svůj jsem tehdy nějak vzkřísil) jsem usoudil, že aktualizace vlastně nepotřebuju.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru