loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Se předháněj dneska kdo ze sebe udělá co největšího debila a to ve všech odvětvích a hlavně pokud jd…
sambilionk 14.06.2020 09:33
sambilionk
Podivej, je to jednoduche, at se jedna o fetaka nebo kriminalnika, stejne je neprijatelne, aby ho po…
RedMaX 14.06.2020 10:15
RedMaX
Jo jenže ono se neví na co zemřel když byl zfetovanej ,zdravotní problémy atd a odpor kladl i po tom…
sambilionk 14.06.2020 11:24
sambilionk
To je sice hezky, ale vidis sam, jak byli ti instruktori opatrni. A videl jsi to video z USA? Jak ta…
RedMaX 14.06.2020 12:32
RedMaX
Já to video viděl kladl nafetovanej odpor při zatčení když spáchal trestnou činnost vylezl ven z aut… nový
sambilionk 14.06.2020 12:51
sambilionk
Deset minut mu kleci na krku, ten tam sipe a tomu jako rikas standardni policejni zakrok? Zase, vid… nový
RedMaX 14.06.2020 13:11
RedMaX
Klečel mu na krku 7 minut a sípat bude asi každej,já nepíšu nic o tom jak proběhl policejní zákrok a… nový
sambilionk 14.06.2020 14:40
sambilionk
Tak tak. (na Youtube je jen par brutálních a opravdu nestandardních zásahů, jeden ze statisíců. Krom… nový
HPET 14.06.2020 13:17
HPET
Chápu kdyby šlo o slovo "esclave" jako otrok né "slave", v jiných zemích "slave" znamená slovansky.…
HPET 14.06.2020 12:33
HPET
Jenom bych podotknul, ze ten vyvojar toho open-zfs ma bilou plet. Dokonce bych si tipnul, ze i ten m… nový
RedMaX 14.06.2020 13:06
RedMaX
Dokonce bych si tipnul, ze i ten magor, co prisel s napadem zakazat stromecky, byl blbej a bilej Ty… nový
HPET 14.06.2020 13:18
HPET
Coz je vseobecne rozsireny roky omilany hoax a fake news - https://manipulatori.cz/hoax-kvuli-muslim… nový
lucifer 15.06.2020 15:36
lucifer
vseobecne muslimove zadny problem s vanocnimi svatky nemaji, ale verte si cemu chcete. Houby hoax,… nový
HPET 15.06.2020 16:26
HPET
No otázka kdo to vyhodnotí jako hoax a kde je pravda ,protože protiargumenty se mažou ve velkým dnes… nový
sambilionk 15.06.2020 17:43
sambilionk
Dát sem jako důkaz stránky nedostudovaného řiťopicha, který byl veden na seznamu levicových extrémis… poslední
karel 04.07.2020 02:16
karel
Ono visí meč i nad FreeBSD,OpenBSD,jelikož to evokuje BDSM A stejně tak RAID = kriminální nájezd Neb… nový
Kampus 14.06.2020 14:24
Kampus
Těsně vedle.Schytal to whitelist a blacklist.Pardon nově allowlist a denylist. Osobně soudím,že WHI… nový
Kampus 15.06.2020 18:14
Kampus
A tohle také: https://en.wikipedia.org/wiki/White_noise nový
L-Core 15.06.2020 21:29
L-Core
To snad ani nestojí za komentář. Západní civilizaci opravdu notně hrabe, jak dokazují spousty drobný… nový
L-Core 15.06.2020 17:02
L-Core
ľudom tak kurwa moc jebe na hlavu, že to není možné... čakám kedy čiernu dieru označia za hoax,...… nový
Bez prezývky 15.06.2020 19:15
Bez prezývky
Ve vesmíru to vyvažují bílí trpaslíci. nový
Prasak 16.06.2020 18:38
Prasak
Tohle je jen začátek, https://www.zive.cz/clanky/whitelist-a-blacklist-jsou-rasisticka-slovicka-nekt… nový
L-Core 15.06.2020 22:48
L-Core
ak je blacklist rasistické slovo... tak je vlastne aj blackhole, nie? Ideme zrušiť vesmír. nový
Bez prezývky 16.06.2020 00:57
Bez prezývky
Jestliže platí, že každá společnost, která nezná svojí historii, je odsouzena si jí přožít znovu a s… nový
Depaje 16.06.2020 09:22
Depaje

Se předháněj dneska kdo ze sebe udělá co největšího debila a to ve všech odvětvích a hlavně pokud jde o Afroameričany obráceně to je jiná ,kdo rabuje teď v USA " kvůli smrti feťáka co seděl snad od narození za LP atd vidí každej,ale idioti vyzdvihovaný médiama jim tu líbaj hnáty,na blití. ]:)

Podivej, je to jednoduche, at se jedna o fetaka nebo kriminalnika, stejne je neprijatelne, aby ho policie po zatceni, kdy ani nemohl klast zadny odpor, zabila. Vrazdy jsou obecne v dnesni spolecnosti neprijatelne, jsou za to nejvyssi tresty a policista nemuze vrazdit nikoho uz vubec a je pritom fakt uplne irelevantni, jestli se jedna o zlocince nebo ne.

Kdyby je napadal nebo aspon zastrelen na uteku, ale nemuze ho 10 minut dusit nohou na krku a pak se divit, ze jsou z toho nepokoje. Navic to v USA neni prvni pripad. Ja jim to preju, mozna by si meli zacit delat poradek doma a nesrat se do celeho sveta.

Jo jenže ono se neví na co zemřel když byl zfetovanej ,zdravotní problémy atd a odpor kladl i po tom co byl spoutanej a než na něj přikleknul a i kdyby za to nemohl stejně si to schytá aby nakrmili dav.Tohle jsou nepokoje jak prase rabování a ničení všeho pěkná verbež,navíc už zabili i plno černošskejch policajtů ty "demonstranti" a zapalujou ničej majetky černejch lidí.To že jim po světě pak líbá plno dementů nohy už je vrchol všeho.

To je sice hezky, ale vidis sam, jak byli ti instruktori opatrni. A videl jsi to video z USA? Jak tam ten clovek lezel bezvladne a chroptel? Jako sorry, ale neni normalni to obhajovat.

Jinak vyjma sametove revoluce po cesku, u ktere se teda ukazalo,ze to revoluce nebyla a organizovali to ti, kteri byli u moci, tak u kazdych nepokoju se najdou kriminalni zivly, ktere se na tom snazi prizivit. Muzes jit hluboko do historie, trebna k Velke Francouzske revoluci a vzdycky to mas stejny.

Já to video viděl kladl nafetovanej odpor při zatčení když spáchal trestnou činnost vylezl ven z auta kde už byl,použili chvaty hmaty jak to je u nás.A jinak byla už někde zveřejněná pitva kde to se smrtí nesouviselo a smozřejmě rodina si objednala soukromou pitvu kde se potvrdilo udušení (a toho se hned chytla média objektivita jak prase) takže hodně brzo na nějaký soudy jestli teda vůbec rozhodnou spravedlivě pod tímhle nátlakem...

Jasný ke každý revoluci se najdou kriminální živli,jenže tady je vidět jaký rabujou tam z 99% černoši kde bílího nevidíš jak vynáší věci z obchodů,pěkně si přijedou autama vymlátěj výlohy a jdou nakupovat pak to pěkně zapálej,videí je na YT víc než dost aby se dalo říct že to je pár jedinců co se náhodou přiživovali,maj to tam pořád v tý jejich slavný demokracii.Normálně bych tam poslal armádu a ta by pořádek udělala jenže to by nesměla bejt VIP menšina hájená něco jako u nás.V JAR zabíjej bílí farmáře a to média mlčí,uprchlíci zabili a znásilnili plno ženskejch po EU a média mlčí,zkape jeden feťák ale černej a všichni se můžou posr..... (teda hlavně média,kterým už nikdo asi moc nevěří a nesleduje je :-) )

Deset minut mu kleci na krku, ten tam sipe a tomu jako rikas standardni policejni zakrok?

Zase, vidis nevzdelane cernochy, jak tam rabuji obchody, ale zase proc ta kauza vznikla, proc to media tak rozmazla, protoze ve Wasingtonu spolu bojuji dve skupiny vetsinou bilych politiku o moc. O ty bezne lidi jako vzdycky vubec nejde, jedno jakou maji plet.

Klečel mu na krku 7 minut a sípat bude asi každej,já nepíšu nic o tom jak proběhl policejní zákrok ale že technika je běžně používaná i tady prti pachatelům takže standart.Klečeli na něm 3 a proč takovou dobu nevíš to že to natočil někdo na video nevypovídá nic o tom jak to bylo a na co zemřel.Jinak na tv nekoukám,ale stačí project hlavní média na netu a jak přes kopírák jedna verze že byl zdravej jak rybička a blba bla co si rodina zaplatila soukromou pitvu (o tom si myslím svoje) ,na netu byli i jiný informace jak ten feťák trpěl nemocí srdce nějakou, na vysokých dávkách drog atd,jenže to se maže po demokraticku dneska a dělaj z recidivisty nějakýho hrdinu po světě.A jinak s zfetovaným se asi jedná jinak než z normálním zadrženým,třeba čekali na sanitku a drželi ho u země,já nevím ovšem odmítám tu mediální masáž kde má každej expert hned jasno,od toho by měli bejt soudy aby rozhodi kde je pravda a ne že tam někdo vztáhne oprávněně ruku na někoho z menšiny a hurá jde se do ulic rabovat a ničit jak to je v USA zvykem a pak se z toho udělá politickej proces kde se uspokojí protestující menšina,protože takhle to asi dopadne.

To že bojujou v pozadí skupiny ve Washinggtonu o moc to vidím to se neboj ,někdo protesty podporuje komu se to hodí do krámu a nikde neházím černochy do jednoho pytle hore píšu že zabili i černošský policajty tuším čtři a ničí majetek ostatních černochů co si tam něco vybudovali ten protestující povl,určitě si viděl i videa kde si lidi berou spravedlnost do svejch rukou jak bílí tak černý si se samopalama chráněj svůj majetek a rodiny ,což je ubohý když to nezvládá stát a není schopnej zajistit pořádek slušným lidem tam.

Tak tak. (na Youtube je jen par brutálních a opravdu nestandardních zásahů, jeden ze statisíců. Kromě toho jen vystrihnou a ukážou to nejhorší. U hodně videí ani nevíš co se stalo před nebo potom, tak to může pak vypadat všelijak .)
Jako v predozím případě USA když ten černoch běhal a mával s 9mm po ulici kde byly rodiny s dětmi, zasáhla policie a když "snědý" občan napřáhl zbraň na policii tak ho zastřelili, pak se ukázalo ze zbraň byla jen replika , a začali demonstrance za policejní brutalitu a že zabili černého .

Vše má 2 strany, jak v tomto případě police & černošské géta, vždy jde v podstatě o problém pár jedinců ať na té nebo té druhé straně za které doplácí cela skupina nebo dokonce celá společnost, přitom problém je jinde a není to rasizmus.

PS: Je pravda, ze lidé pod alokoholem nebo drogama dokážou vydat hodně síly pri zatýkání že zpravidla ho ti policajti musí krotit dva. Na velkou díru , velkou záplatu, když se někdo vzpíra tak se pak nemůže divit že mu někdo klekne za krk ..

vynáší věci z obchodů,pěkně si přijedou autama vymlátěj výlohy a jdou nakupovat pak to pěkně zapálej

Když to člověk vidí , tak je těžké tomu vůbec uvěřit , pak si hrajou na chudáčky, opět jen záminka na to, aby mohli dělat bordel.
Těch par černochů co to myslí vážně a demonstrují právem, je v tomto případě "bohužel " jen pouha minorita.
(co mne sere nejvíc , jak je vše tak falešné a jen na oko, jak media vše zveličují a probíhají demonstrace po celém světě, přitom je to jen obyčejná fraška, a ukázka jak jsou lidé mediálně manipulováni. Kdybych tam do toho géta šel tak by me určitě někde okradli nebo pobodali, nikde by o tom nepsali, protože jsem bilej, jde ten svět ale doprdele, to Vám řeknu, lidé se už moc nudí )

Normálně bych tam poslal armádu a ta by pořádek udělala

To byl nebyl dobrý tah.
Co je ted důležité je ty nepokoje uklidnit, kdyby tam poslali armádu (což by bylo sice efektivní), tak by to bylo bráno jako vyhlášení války a poukázání na neschopnost vlady situaci i vyřešit jinak jak hrubou silou a bylo by to jen přilití oleje do ohně.

Chápu kdyby šlo o slovo "esclave" jako otrok né "slave", v jiných zemích "slave" znamená slovansky.
Chudak Petr Čerenousek, ted se bude muset přejmenovat protože jeho příjmení je drzé a až vyzyvavé.

Jde vidět, ze se z bílých stává menšina, a to docela rychle .
Že araby zakazuji v Evropě vánoce a vánoční stromečky je uráží, tak je v Belgii odstranili nikomu nevadí, přitom to zasahuje do těch nejzákladnějších evropských tradic nikomu nevadi.

Když si vemu jen Francii & Belgie, v periferních kde jsou tito "senědí" občané nejvíce koncentrovaní hází kameny na vozy Ambulance a na policii která jim přijede pomoct, tam se pouhým slovem nedomluvis, když se policie brání , tak jsou z toho proti-rasistické demontrace.
Stále ti samí lidi, stále ten stejný příběh , nehledě kde na světě se to děje , jistá etnická skupina někam dojede, pak se rozmnoží až se z toho stane většina tak se dožadují práv. Když jim řekneš ne, tak se odolávají na rasismus.

(Přitom rasismus není jen o barvě pleti, ale v základě jde o rasu ktera se považuje za nadřazenou jako ostatní)

Jenom bych podotknul, ze ten vyvojar toho open-zfs ma bilou plet. Dokonce bych si tipnul, ze i ten magor, co prisel s napadem zakazat stromecky, byl blbej a bilej.

Jinak bylo opakovane prokazano, ze nic jako rasy u cloveka neexistuji, fyziologicke znaky lidi jsou si az prilis podobne.

Dokonce bych si tipnul, ze i ten magor, co prisel s napadem zakazat stromecky, byl blbej a bilej

Ty stromečky byly zakazané kvuli muslimům , kteří si stěžovali na to, ze to uráží jejich islám . Začalo to v Bruxelu kde Islámský stát vyhrozoval že jestli dají na náměstí vánoční stromek, udělají atentát.
Tak aby se vyhli demonstracím a nepokojům v periferií velkých měst kam se policie bojí, že strachu z terorizmu, tak je zakázali.

PS: Co je ale zajmavé, stromečky nechcou, ale na charitativní křesťanské asociace, kde dávají zadarmo jídlo, maso, olej, oblečení etc hlavně na vánoce vidím z 80% chodit hlavně araby, takže opet, vše jen jak se jim to hodí.

vseobecne muslimove zadny problem s vanocnimi svatky nemaji, ale verte si cemu chcete.

Houby hoax, v tech zemích bydlím, vim jaké jsou zde pomery, vse na seznamu nepisou, k tomu se vyjadroval i byvalej prezident Holand kde islamsky stat vyhrozoval atentatama, které se pak splnili a nasledovala vlna atentatu pocinaje Charlie Hebdo v 2015, nasledovne prisla vlna utoku na polici a civilisty nozi, pripravované atentaty na nejvestsi vanocni trhy ve Franci ve meste Strasbourg ktery se jim bohuzel povedl : https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/terrorisme/fusillade-a-strasbourg/.

- Pocatek uz jde dnes ztezi najit v novinach jelikoz takovy ten medialni pocatek zacal uz v roce "2012", ale neco malo o tomto pocatku jde stale najit jako v prednich Fr novinach Figaro, nebo dokonce na stanicich jako BBC : https://www.bbc.com/news/world-europe-20302574

Strom je na Vánoce a křesťany, ale teď je v Bruselu spousta muslimů. Abychom se vyhnuli diskuzím, nahradili právě strom pár kostkami! Jsem tradičnější, dávám přednost obvyklému stromu. Belgičané.
"

- Dokonce se ted kvuli muslimum nerikaji vanoce (Noel), ale "Plaisirs d'Hiver" ve volném prekladu "Zimní svatky, radovánky" viz "Rozepře o Vánoce / wikipedia "

Ohlasy v belgickém tisku ukazovaly negativní reakce na instalaci stromu. Podle některých zpráv a bruselské radní Biancy Debaetsové bylo vztyčení politicky korektní konstrukce, jako náhrady za křesťanský symbol stromu, ústupkem muslimské komunitě v Belgii.[25] Bianca Debaetsová také poukázala na to, že se to týkalo i změny názvu každoročního „Vánočního trhu“ na „Zimní radovánky“.
"
.. ale jak rikas, verte si cemu chcete.

No otázka kdo to vyhodnotí jako hoax a kde je pravda ,protože protiargumenty se mažou ve velkým dneska a stránky jsou jak přes kopírák ohledně zpráv.Jenom příklad z FB kde experti vyhodnotili foto jako nepravdivé / lživé zprávy to že v Holandsku je vodní kanál pod kterým vede silnice a boxující kočka před zrcadlem pro změnu byla zařazená pod násilný obsah neslučující se s pravidlama komunity a smazán.:-)

To snad ani nestojí za komentář. Západní civilizaci opravdu notně hrabe, jak dokazují spousty drobných jevů.
Asi si nic jiného jak konec ve stylu Římské říše nezasloužíme.

Největší paradox bude, že ty všelíké podivnosti, které se tu objevují, po převzetí Západu následníky budou rázem fuč.

ľudom tak kurwa moc jebe na hlavu, že to není možné...

čakám kedy čiernu dieru označia za hoax,... však vesmír je rasistický, pretože čierna diera ničí, a zároveň černoch pohlcuje viac svetla než beloch, takže vlastne je bližšie k čiernej diere čo sa týka tejto vlastnosti, takže vlastne je to rasizmus. Čierna diera je rasizmus a vesmír musí byť zničený.

O tom že táto zmena rozjebala a znefunkčnila všetky CRON scripty, to neva... hlavne že sme korektný a za tie 4 písmená sa to oplatilo... však zmena pár písmen určite vyrieši všetko čo sa rasizmu týka.

Jestliže platí, že každá společnost, která nezná svojí historii, je odsouzena si jí přožít znovu a současné mladé generaci jde o to všechno zapomenout a nikdy si to nepřipomínat, pak to může mít do budoucna "zajímavý" vývoj...Neměly by se taky zrušit všechny dokumenty, hry a filmy o WWII? Taky se obávám, že spousta z těchto capartů nemá nejmenší tušení, co to opravdu znamená rasismus, ale to už je jiná story...každopádně jako ve všech společenských bitvách jako první umírá pravda.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...