Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to aspoň nazvi "msi začíná odrbávat dokumentaci" takto píšeš jak ti dementi na živě nebo v blesku.
lední brtník 20.02.2022 17:53
lední brtník
Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku…
RedMaX 20.02.2022 20:34
RedMaX
Tady nejsi na debatách. Tady svou hloupostí nikoho nepřesvědčíš. Pokud je pro tebe výrobek bez papír… nový
Shark.jdd 26.02.2022 08:22
Shark.jdd
Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední… poslední
ml1 23.03.2022 17:46
ml1
papierové manuály a dokonca aj médiá s ovládačmi a doprovodným softwarom už prestali dodávať mnohí v…
audax mobile 22.02.2022 10:19
audax mobile
Jak si stahne manual, kdyz nema pocitac, protoze ho prave stavi? Ja rozhodne nemam nic proti manual…
RedMaX 22.02.2022 20:36
RedMaX
Tak na mobilu má přístup/možnost každej na net dneska se dostat to už je standart a kdo se bude hrab… nový
sambilionk 23.02.2022 00:46
sambilionk
Urcite to bez manualu jde, jen to muze byt hodne otravne. Ja treba si rad s pocitacema hraju, prest… nový
RedMaX 23.02.2022 20:43
RedMaX
Chválím a snad se přidají i ostatní. Když člověk vidí, kolik HW se prodává, tak je to obrovská úspor… nový
sharkjd 26.02.2022 08:03
sharkjd
Nesnasim elitare. Chapu, ze lidem, kteri maji stavbu PC jako svuj byznys, se omezeni ostatnich hodi,… nový
RedMaX 26.02.2022 19:38
RedMaX
Tak kdo s tím začíná se stavbou Pc si určitě projede nejdřív net YT různý stránky s návodama,fotonáv… nový
sambilionk 27.02.2022 12:20
sambilionk
Já se stavbou PC neživím, mám to jako koníček a dělám to tak 1x za 2 roky, když někdo z rodiny potře… nový
Shark.jdd 01.03.2022 07:33
Shark.jdd
To stejný s mobilama. Už nejsou v megakrabicích, ale malá krabička v nejnutnější velikosti. Manuál d… nový
Prasak 27.02.2022 14:53
Prasak
To je velmi dobry primer a mimochodem, to me take stve. Budu potrebovat novy mobil a u znacneho mnoz… nový
RedMaX 27.02.2022 16:03
RedMaX
No manuál není potřeba to asi souhlas protože je dělaj stejně na hov....,kupovali jsme nedávno Tv Sa… nový
sambilionk 27.02.2022 16:03
sambilionk

Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku k nicemu a minimalne to predpoklada mit po ruce dalsi elektronicke zarizeni, na kterem si uzivatel bude pri stavbe PC cist manual.
V podstate se tim desky MSI stavaji nesmyslnym nakupem pro jednotlivce.

Tady nejsi na debatách. Tady svou hloupostí nikoho nepřesvědčíš. Pokud je pro tebe výrobek bez papírového manuálu nepoužitelný, tak nemáš v IT co dělat. Jo, počkej, ty jsi vlastně ten exot, co tu nedávno tvrdil, že Google není technologická firma. Jak krásně to do sebe zapadá. :-)

Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední počítač jsem stavěl v roce 15), ale u jiných věcí jsou to jen eurokecy (neházejte do popelnice, v přístorji je vysoké napětí (kde by se v počítači vzalo vysoké napětí (tj. nad 600V)), prostě takový ten základ).
Jo je je neskutečný vopruz, když si člověk přiveze domu nějaký kus hw a zjistí, že tam neni sw (kromě toho, že manuál stojí za prd) a musí ho stahovat. Tak jistě z ekologického pohledu je to úspora toho plastového kolečka (a papíru v případě manuálu), které se použije jen jednou nebo nejvejš několikrát (a jsou lidi, co to nepoužijou vůbec), ale aspoň by na to mohl při prodeji upozornit (pozor, balení neobsahuje cd s ovladači ani manuál, stáhněte si je zde:...).
Manál je potřeba mít v papírové podobě, ale to řeší tiskárna, neni potřeba tisknout všechno, stačí to, co je při sestavování potřeba (to znamená hlavně konektory).

papierové manuály a dokonca aj médiá s ovládačmi a doprovodným softwarom už prestali dodávať mnohí výrobcovia hardwaru,a to nielen počítačového-dnes sa spoliehajú na to,že všetci uprednostňujú a vlastnia nejaké internetové pripojenie.....ano je to trošku komplikovanejšie,ale začína to byť normálne,že všetko potrebné nájde človek na webe výrobcu....už ani operačné systémy nemajú objemnú krabicu s manuálom a mnoho funkcii systému predpokladá ,že užívatel je pripojený na internet....doba sa posúva dopredu,už prestáva byť moderné mať doma tisícstránkový resource kit,nájde a stiahne si ho v prípade potreby z webu výrobcu,alebo doobjedná v tlačenej podobe,pokial ho potrebuje.....

Urcite to bez manualu jde, jen to muze byt hodne otravne.

Ja treba si rad s pocitacema hraju, prestavuju je, cestuju s nima a v manualu jsem doslova porad. Jenom treba zapojeni domaciho 7.1. MSI ma konektory cerne, nema je barevne a ja si poradi tech jednotlivych Jacku nikdy nezapamatuju, takze koukam do manualu pri kazdem prepojeni. (Jiste, jde to resit, muzu si to nekam poznamenat, udelat si nejake znacky atp., ale faktem je, ze ikdyz i ted mam manual i stazenej, ze pouzivam papirovej casto a najednou uz ho pri koupi desky nedostanu. Pokud mi ho Asus da, proc se teda drbat s MSI.)

Chválím a snad se přidají i ostatní. Když člověk vidí, kolik HW se prodává, tak je to obrovská úspora papíru. Člověk, který by nebyl schopen stáhnout manuál v digitální podobě, se nemá co montovat do stavby PC, protože je to blb.

Nesnasim elitare. Chapu, ze lidem, kteri maji stavbu PC jako svuj byznys, se omezeni ostatnich hodi, ale ja se zivim lepsim zpusobem a tak nemam nejmensi potrebu to hodnotit ze sveho ekonomickeho hlediska.
Ja jsem naopak rad, kdyz si diky manualu dokaze sve PC postavit i naprosty lajk.

Tak kdo s tím začíná se stavbou Pc si určitě projede nejdřív net YT různý stránky s návodama,fotonávodama apod a určtě nekoupí HW a nebude to louskat jenom z manuálů jak na to.

To stím označením konektorů 7:1 ja píšeš vejš kdo to používá,to je sice pravda měl sem to takhle blbě označený i na externí zvukovce,jenže to je jenom o tom že dizajn (kterej je navíc k hov... ze zadu kompu) zvítězil na logikou to nechat barevně označený,stejně sem to hledal pokaždý na netu kde to bylo nalezený během chvilky než hledat kde ten manuál je zahrabanej.:-)

Já se stavbou PC neživím, mám to jako koníček a dělám to tak 1x za 2 roky, když někdo z rodiny potřebuje. Souhlasím s tebou jen v tom, že dneska se tím snad ani uživit nedá.

Ale vůbec nevím, jak sakra souvisí papírový vs. PDF manual s tím, jestli PC postaví, nebo nepostaví lajk? Čteš po sobě někdy to, co napíšeš? :)

To je velmi dobry primer a mimochodem, to me take stve. Budu potrebovat novy mobil a u znacneho mnozstvi modelu to znamena, ze budu muset koupit za hodne penez mobil a jeste vydat dalsi penize za nabijecku. Nechapu, ze ten ojeb, kdy prestali davat nabijecky, jim u zakazniku prosel. :-/

No manuál není potřeba to asi souhlas protože je dělaj stejně na hov....,kupovali jsme nedávno Tv Samsung a debilové neuváděj nikde že tam jsou určitý tlačítka jako joystick na ovladači,asi jediná důležitá věc kdo otom neví,manuál jenom v PDF a stejně na dvě věci,to už se člověk dozví víc z YT než z toho co k tomu ty kašpaři přibalujou nebo dávaj na net.

U LG kterou jsme vraceli v bleděmodrým akorát že v menu a ladění,tam sice v manuálu možnost ladění je ,jenže v menu Tv nic takovýho nebylo takže taky super manuál v PDF,papírovej by byl dobrej akorát na podpal.:-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru