Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Slováci nemají zájem o Open Document Format

Ja neviem ako je definovany OOXML, ale nemyslim si ze by to bolo az tak tragicke. Aj keby taka situacia nastala tak otvorit dokument pojde IMHO aj bez VB.
Niekde sa musi urobit kompromis, MS nie je ochotny podporovat ODF lebo im asi nevyhovuje na tie ich officesrackove dokumenty co tu 15rokov produkovali, ale to ze je ochotny podporovat nejaky otvoreny format (a zadefinovali ho tak aby na tie sracky vyhovoval) vnimam pozitivne. Mohli totoiz aj povedat ze "my vam na to sereme" a boli by sme tam kde sme boli doteraz, nemozes MS nutit aby implementoval podporu ODF, a MS sracky bude stale pouzivat VELA firiem/ludi, vidim to okolo seba ze co sa deje a ako ludia vnimaju openoffice, a drankali ze chcu MS office, potom sice nadavaju ze ani s MS office 2007 nevedia robit lebo je tam vsetko oproti predch.verzii pomenene, ale ze by povedali ze my chceme nazad openoffice, to nie, ani za nic. Lebo su blbi, taka je bohuzial vacsina populacie.

Takze som rad ze konecne existuje nejaky open format ktory je ochotny podporovat aj MS a myslim ze je to sakra velky krok spravnym smerom. Teda dufam ze to MS implementuje, a ze to implementuje tak ako treba a nie nejak odveci mimo specifikacie...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality