Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem UPC - zmena klientskeho cisla

Prekvapilo me, ze na fakture za internet na tento mesic je uveden jiny variabilni symbol nez jsem pro platbu internetu od UPC pouzival doted. UPC pouziva jako variabilni symbol cislo klientskeho uctu. Tedy jsem napsal do UPC, co to znamena a odpoved:

Vzhledem k neustálému zkvalitňování péče došlo ke změně čísla Vašeho klientského účtu. Slouží nejen jako variabilní symbol pro úhradu pravidelných měsíčních poplatků, ale také jako identifikační údaj při komunikaci s Klientským centrem UPC. Prosíme Vás o jeho používání a případnou úpravu platebních příkazů.
O změně variabilního symbolu Vám informace dosud odeslána nebyla, neboť i v případě, že by byly platby uhrazeny pod původním variabilním symbolem, bude po určitou dobu zajištěno jejich připsání Váš klientský účet. Přesto prosíme o úhradu dle zaslaného vyúčtování.
Děkujeme Vám za pochopení a věříme, že i nadále zůstanete naším spokojeným klientem.

Takze kdo vyuzivate sluzeb UPC, prekontrolujte faktury a pripadne zmente trvale prikazy. :-)

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky se mi to stalo,!nejlepsi" na tom je ze mi faktura dosla jeste s platbou na sluzby,ktere jsem uz…
BAGR3210 13.06.2011 18:41
BAGR3210
Dalsi poplatek jsem platil za zmenu v trvalym prikazu Coze??? za to se taky plati? poslední
RedMaX 14.06.2011 17:49
RedMaX

Taky se mi to stalo,!nejlepsi" na tom je ze mi faktura dosla jeste s platbou na sluzby,ktere jsem uz mesic nepouzival.A kdyz jsem jim volal,tak jsem diky "peci" cekani v poradovniku stratil asi zhruba 25minut,samozrejme barevnych linek.Dalsi poplatek jsem platil za zmenu v trvalym prikazu..jo vim,je to nejakych 8Kč,ale jde o princip..

Tudiz,jak jste to uz "avizovali",pece jak vysita..

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru