Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem UPC - zmena klientskeho cisla

Prekvapilo me, ze na fakture za internet na tento mesic je uveden jiny variabilni symbol nez jsem pro platbu internetu od UPC pouzival doted. UPC pouziva jako variabilni symbol cislo klientskeho uctu. Tedy jsem napsal do UPC, co to znamena a odpoved:

Vzhledem k neustálému zkvalitňování péče došlo ke změně čísla Vašeho klientského účtu. Slouží nejen jako variabilní symbol pro úhradu pravidelných měsíčních poplatků, ale také jako identifikační údaj při komunikaci s Klientským centrem UPC. Prosíme Vás o jeho používání a případnou úpravu platebních příkazů.
O změně variabilního symbolu Vám informace dosud odeslána nebyla, neboť i v případě, že by byly platby uhrazeny pod původním variabilním symbolem, bude po určitou dobu zajištěno jejich připsání Váš klientský účet. Přesto prosíme o úhradu dle zaslaného vyúčtování.
Děkujeme Vám za pochopení a věříme, že i nadále zůstanete naším spokojeným klientem.

Takze kdo vyuzivate sluzeb UPC, prekontrolujte faktury a pripadne zmente trvale prikazy. :-)

Předmět Autor Datum
Proč s tím otravují zákazníka, aby měnil trvalý příkaz? Hlavně že to umí okecat, že to je z důvodu z… nový
host 09.06.2011 19:55
host
No, to by to ale museli umet. UPC jsou neuveritelny amateri, ikdyz ono zdaleka nejsou jedini takovy,… nový
RedMaX 09.06.2011 20:14
RedMaX
Z důvodu zkvalitnovani pece zmeni klientske cislo - to ma prece velky prinos a pece bude kvalitnejsi… nový
Jan Fiala 10.06.2011 12:59
Jan Fiala
Vzhledem k neustálému zkvalitňování péče Kvalitní péče, jen co je pravda... nový
Dale Cooper 10.06.2011 23:00
Dale Cooper
Pod pojmem "zkvalitňování péče", nebo služeb, se skrývá obvykle vlastní alibismus, nebo zakrývání ji… nový
Prasak 11.06.2011 21:24
Prasak
dříve ta faktura chodila jako příloha asi takového e-mailu: Vážený kliente, v přiloženém souboru na… nový
repulsive 12.06.2011 12:00
repulsive
zkracují. :-D taky mohli napsat jen : šak ty víš.:)) nový
kmochna 12.06.2011 12:04
kmochna
Setrit se musi vsude. Co kdyby sis to chtel nahodou vytisknout a nicit tim prirodu ;-) nový
Jan Fiala 13.06.2011 22:00
Jan Fiala
Taky dobrý. UPC jsou stejně machři, jeden takový nám přišel zapojit net. Nejdřív hledal zásuvku, pak… nový
ssimca 12.06.2011 21:53
ssimca
Taky se mi to stalo,!nejlepsi" na tom je ze mi faktura dosla jeste s platbou na sluzby,ktere jsem uz… nový
BAGR3210 13.06.2011 18:41
BAGR3210
Dalsi poplatek jsem platil za zmenu v trvalym prikazu Coze??? za to se taky plati? poslední
RedMaX 14.06.2011 17:49
RedMaX

No, to by to ale museli umet. UPC jsou neuveritelny amateri, ikdyz ono zdaleka nejsou jedini takovy, ale jo jsem jejich spokojenej zakaznik i pres to jejich amaterstvi - vypadky internetu jsou tak jednou za mesic, v praci mame ADSl od O2 a vypadky jsou kazdy tyden nekdy i vicekrat, takze i tak je na to nutne se divat. :-/

Ale, abych je za to, ze mi zmenili variabilni symbol k platbe a ani se mi to neobtezovali oznamit, pochvalil, tak odpoved prisla uz po 20 hodinach a dokonce je to odpoved sice vymluvna ale nejak smysluplna. Ted jsem se nekolikrat ptal u ruznych firem na zakaznickem emailu a odpoved byla vzdy uplne stejna jako ma otazka, akorat prehazeli slova ve vete a nakonec dali tecku, cimz z vety tazaci udelali vetu oznamovaci a kliente trhni si a priste neotravuj. ]:)

dříve ta faktura chodila jako příloha asi takového e-mailu:

Vážený kliente,

v přiloženém souboru naleznete pravidelné vyúčtování služeb, které Vám poskytuje společnost UPC Česká republika, a.s.

Elektronická forma vyúčtování je právně naprosto přípustná a veškeré procedury, týkající se zasílání vyúčtování v elektronické podobě, jsou v dokonalé shodě se zákonnými požadavky.

Pokud máte zájem o pravidelné zasílání vyučtování na jinou e-mailovou adresu, je pro Vás připraven kontaktní formulář s volbou „Požadavek na zasílání elektronického vyučtování“. Klient, který jej vyplní, bude pak pravidelně informován o stavu svého účtu elektronickou cestou na e-mailovu adresu, kterou si sám určí.

V případě jakýchkoliv Vašich dalších dotazů se s důvěrou obraťte na Klientské centrum UPC (kontakty jsou uvedeny také v souboru elektronické formy vyučtování). Naši operátoři se Vám budou ochotně věnovat vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin a v sobotu a neděli od 10:00 do 18:00 na telefonním čísle 241 00 51 00.

Tento mail je generován automatizovaným systémem. Pokud na něj chcete reagovat, nepoužívejte tlačítka Odpovědět, ale využijte prosím standardní kontaktní formulář umístěný na www.upc.cz v odkazu klientský servis - kontaktní formulář.

Klientské centrum UPC

Přiložené soubory PDF jsou optimalizovány pro prohlížeč dokumentů Adobe Acrobat Reader 5.0 a výše od společnosti Adobe Systems Incorporated.

Pokud nemáte na svém počítači nainstalovaný prohlížeč dokumentů PDF, využijte prosím níže uvedeného odkazu ke stažení volné verze. Stejným způsobem postupujte i v případě, že máte problémy s tiskem nebo se zobrazením dokumentu.

www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Pro ověření platnosti elektronického podpisu je třeba nainstalovat si kořenový certifikát I.CA pro komerční certifikáty.

.. znění dopisu s tou poslední fakturou, kde změnili klientské číslo bylo, cituji:

-empty e-mail body-

tomu říkám zkvalitnění péče, panečku.

Taky dobrý. UPC jsou stejně machři, jeden takový nám přišel zapojit net. Nejdřív hledal zásuvku, pak se šťoural v té jejich skříni, pak na to hleděl a nakonec řekl, že to nepůjde, že máme "asi" vadné kabely. Ochota sama... A že si máme zavolat na nějaké číslo pro natažení nových. Za týden přišel jiný chlapík (po naší stížnosti), zapojil net během deseti minut s tím, že ten předchozí se to pokoušel zapojit do satelitu. Inu, profík se pozná...

Taky se mi to stalo,!nejlepsi" na tom je ze mi faktura dosla jeste s platbou na sluzby,ktere jsem uz mesic nepouzival.A kdyz jsem jim volal,tak jsem diky "peci" cekani v poradovniku stratil asi zhruba 25minut,samozrejme barevnych linek.Dalsi poplatek jsem platil za zmenu v trvalym prikazu..jo vim,je to nejakych 8Kč,ale jde o princip..

Tudiz,jak jste to uz "avizovali",pece jak vysita..

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru