Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Británie začala cenzurovat internet

A ako vyberes "tych najlepsich" pre tu aristokraciu? Kto je ten najlepsi? Kto to posudi? Opytame sa farara ze nech pan na nebesiach urci kto je najlepsi? Pan ukaze na nejakeho cirkevnika a bude z toho stredovek a hon na carodejnice a pripadne rozkvet pedofilizmu :)
Mozes to brat tak ze vo volbach sa hlasovanim vyberaju "ti najlepsi", a oni potom vladnu, takze mas v sucasnosti vpodstate tu aristokraciu.
Teoria je odtrhnuta od reality, v teorii mozes uvazovat vseobecne o tom ze existuje "dobre" a "zle" ale v praxi neni nic ciernobiele. Co je dobre vladnutie, ze ludia mozu konzumovat vela? Ok. Super vlada. A o 100rokov zistis ze si tak znecistili zivotne prostredie chemickym a inym odpadom ze sa uplne otravili a to co sa povodne zdalo ako super vlada zahubi spolocnost. Apod. Nic neni ciernobiele, je nutne hladat nejaku rovnovahu. A ziaden clovek nebude nic robit pre dobro druheho, ak nema uspokojene vlastne potreby a sny. To tiez teoretici nechapu, vcetne tych hokus pokus teorii spred 100rokov ktore nam tu este strasia dodnes.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality